Yritystarinoita Kouvolasta

Intohimona ruoka ja yrittäjyys

”Ravintolayrittäjyys on ollut minulla haave hyvin nuoresta lähtien ja ruuanlaitto ja leipominen ovat intohimojani. Yrittä­jänä pystyn toteuttamaan omaa visiotani täysillä ja toki myös pääsen hyötymään työn tuloksista itse. Yrittäjyys mahdollis­taa minulle toimeentulon ja intohimon yhdistämisen”, kertoo Mimosa Koskipuro. Lue lisää

Mainoskuvausten tuotantotiimi työssään

Kauneutta kotiin, fiilistä firmaan

Kun Laura Huusari valmistui muotoilijaksi XAMKista vuonna 2017, hän tiesi mitä halusi tehdä. Sisustusarkkitehti, kalustesuunnittelija Huusari perusti oman yhden naisen yrityksen, joka tekee sisustus- ja tilasuunnittelua sekä stailauksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille.

Kun lihis olikin vihis

HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: ei tyydytä vähään, vaan hyvään. Kaikkonen lupaa, että niin nykyisissä kuin tulevissakin tuotteissa maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet.

Scroll to top