Uutiset, blogit, tiedotteet ja uutiskirjeet

Projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä Kymenlaakson elintarvikesektori kansainvälisille areenoille -hankkeeseen.

Tiia Sharp on Kinnon uusi asiakkuuspäällikkö

Yhtenä elinkeinopoliittisena tavoitteena on tukea yrityksiä tuotteiden jalostusasteen nostamisessa. Tätä tavoitetta tukemaan rakennetaan parhaillaan elintarvikealan yrityksiä kohdennetusti palveleva tutkimus-, testaus- ja tuotekehityskeskittymä.
Noora Juvonen

Elintarvikealan asiantuntijan mieli palaa yrittäjyydelle

Yhtenä elinkeinopoliittisena tavoitteena on tukea yrityksiä tuotteiden jalostusasteen nostamisessa. Tätä tavoitetta tukemaan rakennetaan parhaillaan elintarvikealan yrityksiä kohdennetusti palveleva tutkimus-, testaus- ja tuotekehityskeskittymä.
Oskar Wilenius ja Nora Sipilä ovat työpari Varustamo-omistajanvaihdoshankkeessa

Matkakumppani tiellä onnistuneeseen omistajanvaihdokseen

Merkittävä määrä yrittäjiä on lähivuosina ikääntymässä yrityksissä, joissa on elinkelpoista liiketoimintaa. Onnistuneita omistajanvaihdoksia tarvitaan, jotta liiketoiminta ja pk-yritysten työllistävyys säilyy.
Mari ja Jori Hellsten

Varustamosta vauhtia omistajanvaihdokseen

Hellstenin ovat varautuneet jopa parin vuoden myyntiaikaan, mutta jos ostaja sattuisi löytymään nopeastikin, on suurin luopumistyö jo mielessä tehty, vakuuttaa yrittäjäpariskunta.
Virve ja Heidi Laukas

Maailma muuttuu ja yrityksen on muututtava sen mukana

"Yrittäjähenkisyys meissä on sisäänrakennettuna – teemme töitä kelloon ja kalenteriin katsomatta, kehitämme yritystoimintaa, hankimme uusia asiakkaita ja teemme päätöksiä, joilla on vaikutuksia yrityksen tulevaisuuteen."

Vaatekilot hyötykäyttöön

Tekstiilien kierrätysprosessi koostuu monivaiheisesta lajittelusta, jalostuksesta ja uudelleenkäytöstä. Prosessi ei ole aivan ongelmaton, sillä kuluttajat eivät ole aina tietoisia siitä, mitkä tekstiilit kuuluvat poistotekstiilin keräykseen.

Yrityspalvelujohtaja

Haemme yrityspalvelujohtajaa edistämään Kouvolan ja kouvolalaisten yritysten elinvoimaisuutta ja johtamaan ja kehittämään yrityspalveluitamme.

Asiakkuuspäällikkö

Haemme asiakkuuspäällikköä edistämään investointien ja työpaikkojen lisääntymistä Kouvolassa.
Re-Starin yrittäjät keskustelemassa pöydän ympärillä.

Re-Star on kiertotalouden mahdollistaja

Re-Star tarjoaa kiertotalousratkaisuja uusinta teknologiaa ja innovaatioita hyödyntämällä. Osaaminen perustuu maanrakentamisen, koneurakoinnin sekä kiertotalousrakentamisen kokemukseen.

Yrittäjän tukena kaikkina aikoina

Yritysneuvonnassa on vuoden 2023 aikana käynyt lähes 1 000 asiakasta. Uusyritysneuvontaan on hakeutunut tavallista enemmän yrityksen perustamisesta kiinnostuneita.
Olli Jylhä Hankintaseminaarissa

Hallitus haluaa markkinaehtoisempia hankintoja

Hallitusohjelmassa linjataan muun muassa, että valtion ja hyvinvointialueiden keskinäisiä valtakunnallisia tukitoimintoja tullaan kehittämään kunnianhimoisesti, tavoitteena tehokkaammat yhteishankinnat. 
Kauppiasyrittäjä Nina Alatalo

Ei mikään normipirkko, vaan ihan supermimmi

Byrokratia, taloudellinen riski ja tukkurikontaktien löytyminen askarruttivat eniten kauppiasyrittäjä Nina Alataloa, kun hän vakavasta sairaudesta toivuttuaan päätti tarttua unelmansa liepeestä ja toteuttaa sen.
Tuure Marku Hankintaseminaarissa

Hankinta on mahdollistaja

Hankinta-Suomen tuore selvitys listaa stepit hankintaguruksi. Hankintavinkit jaetaan neljään eri teema-alueeseen: kyvykkyydet, organisaatio, prosessit ja työkalut ja hankinnan rooli ja arvolupaus.

Idea Kymi 2023 kilpailu on käynnissä

Kutsumme Kymenlaakson innovaattorit ideakilpailuun, jonka tavoitteena on löytää meitä kaikkia hyödyttäviä luovia ratkaisuja. Kilpailuaika 15.10.-15.11.2023.
Kolme ihmistä keskustelemassa

Haemme uutta (työ)voimaa: Elintarvikealan asiantuntija

Haemme elintarvikealan asiantuntijaa Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) -hankkeeseen. Elintarvikealan asiantuntija vahvistaa alan toimijoiden välistä yhteistyötä ja kehittää synergiamahdollisuuksia yli toimialarajojen.
Ajojärjestelijä tekemässä työtään

Kouvolan yritys- ja palveluhakemisto on julkaistu

Yrittäjä – tarkista yrityksesi tiedot! Yritys- ja palveluhakemistosta on mahdollista etsiä Kouvolassa toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä sekä niiden tarjoamia tuotteita ja palveluja. Hakemiston tiedot perustuvat julkisiin kaupparekisteritietoihin, joten yrityksiä koskevia tietoja voi olla tarpeen päivittää.
Arvojen mittaamista teollisessa ympäristössä.

Jami Holtari Suomen Vetylaakso ry:n toimitusjohtajaksi

Vuoden 2023 alkupuolella perustetun Suomen Vetylaakso ry:n hallitus on valinnut diplomi-insinööri Jami Holtarin yhdistyksen toimitusjohtajaksi. Etelä-Karjalan liiton elinvoimajohtajana toimiva ja monessa työ- ja luottamustehtävässä maakunnassa toiminut Holtari aloittaa työnsä 1.10.2023.
Sinun Tähden Hoivapalvelut Oy:n Tuula Valkjärvi ja Soria Kaddouri yrityksen terapiakoirien kanssa. Koirat osallistuvat joskus asiakaskäynneille.

Ihmisläheistä palvelua, joka tuottaa hyvää mieltä

Sinun Tähden Hoivapalvelut tarjoaa tukipalveluja kotona asumisen tueksi. Yrityksen arvoissa mainitaan aito kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. ”Arvomme kiteytyvät sloganissa Myö välitetään sinusta."
Kesäyrittäjä Rain Koikonen

Kesäyrittäjä Rain loihtii vaikka mitä virkkuukoukulla

Rain Koikonen on aina pitänyt käsitöistä ja kun opolta kuuli mahdollisuudesta hakea kesäyrittäjäseteliä, tarttui hän oitis mahdollisuuteen. Rain on markkinoinut kesäyritystään toistaiseksi lähinnä kertomalla siitä kavereille.
Jesse Rasalahti ja Mikko Potinkara

Kylmälä kehittää palvelujaan vastaamaan muuttuviin tarpeisiin

”Yhteistyö mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme perinteisten toimistotarvikkeiden ja -kalusteiden lisäksi myös persoonallisia ja moderneja kalustusratkaisuja, joissa korostuvat värit, design ja raikas, uudenlainen ajattelu.”
Kuva seminaariyleisöstä

Mitä tekee hankintojen yhteistyöryhmä?

Ryhmä on yhdessä edistänyt lukuisia eri asioita, joista ehkä merkittävimpänä pidetään yrittäjien äänen kuulemista hankintaohjelman päivityksessä. Toisena merkittävimpänä asiana pidetään yritys- ja elinvoimavaikutusten arviointia.
Ihmisiä keskustelemassa

Asiakkaat tyytyväisiä Kinnon palveluun

Asteikolla yhdestä viiteen Kinnon asiakastyytyväisyys on 4,2. 82 % kyselyyn vastanneista suosittelisi Kinnon palveluita ystävilleen tai kollegoilleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.
Scroll to top