Uutiset, blogit, tiedotteet ja uutiskirjeet

Re-Starin yrittäjät keskustelemassa pöydän ympärillä.

Re-Star on kiertotalouden mahdollistaja

Re-Star tarjoaa kiertotalousratkaisuja uusinta teknologiaa ja innovaatioita hyödyntämällä. Osaaminen perustuu maanrakentamisen, koneurakoinnin sekä kiertotalousrakentamisen kokemukseen.

Yrittäjän tukena kaikkina aikoina

Yritysneuvonnassa on vuoden 2023 aikana käynyt lähes 1 000 asiakasta. Uusyritysneuvontaan on hakeutunut tavallista enemmän yrityksen perustamisesta kiinnostuneita.
Olli Jylhä Hankintaseminaarissa

Hallitus haluaa markkinaehtoisempia hankintoja

Hallitusohjelmassa linjataan muun muassa, että valtion ja hyvinvointialueiden keskinäisiä valtakunnallisia tukitoimintoja tullaan kehittämään kunnianhimoisesti, tavoitteena tehokkaammat yhteishankinnat. 
Kauppiasyrittäjä Nina Alatalo

Ei mikään normipirkko, vaan ihan supermimmi

Byrokratia, taloudellinen riski ja tukkurikontaktien löytyminen askarruttivat eniten kauppiasyrittäjä Nina Alataloa, kun hän vakavasta sairaudesta toivuttuaan päätti tarttua unelmansa liepeestä ja toteuttaa sen.
Tuure Marku Hankintaseminaarissa

Hankinta on mahdollistaja

Hankinta-Suomen tuore selvitys listaa stepit hankintaguruksi. Hankintavinkit jaetaan neljään eri teema-alueeseen: kyvykkyydet, organisaatio, prosessit ja työkalut ja hankinnan rooli ja arvolupaus.

Idea Kymi 2023 kilpailu on käynnissä

Kutsumme Kymenlaakson innovaattorit ideakilpailuun, jonka tavoitteena on löytää meitä kaikkia hyödyttäviä luovia ratkaisuja. Kilpailuaika 15.10.-15.11.2023.
Kolme ihmistä keskustelemassa

Haemme uutta (työ)voimaa: Elintarvikealan asiantuntija

Haemme elintarvikealan asiantuntijaa Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) -hankkeeseen. Elintarvikealan asiantuntija vahvistaa alan toimijoiden välistä yhteistyötä ja kehittää synergiamahdollisuuksia yli toimialarajojen.
Ajojärjestelijä tekemässä työtään

Kouvolan yritys- ja palveluhakemisto on julkaistu

Yrittäjä – tarkista yrityksesi tiedot! Yritys- ja palveluhakemistosta on mahdollista etsiä Kouvolassa toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä sekä niiden tarjoamia tuotteita ja palveluja. Hakemiston tiedot perustuvat julkisiin kaupparekisteritietoihin, joten yrityksiä koskevia tietoja voi olla tarpeen päivittää.
Arvojen mittaamista teollisessa ympäristössä.

Jami Holtari Suomen Vetylaakso ry:n toimitusjohtajaksi

Vuoden 2023 alkupuolella perustetun Suomen Vetylaakso ry:n hallitus on valinnut diplomi-insinööri Jami Holtarin yhdistyksen toimitusjohtajaksi. Etelä-Karjalan liiton elinvoimajohtajana toimiva ja monessa työ- ja luottamustehtävässä maakunnassa toiminut Holtari aloittaa työnsä 1.10.2023.
Sinun Tähden Hoivapalvelut Oy:n Tuula Valkjärvi ja Soria Kaddouri yrityksen terapiakoirien kanssa. Koirat osallistuvat joskus asiakaskäynneille.

Ihmisläheistä palvelua, joka tuottaa hyvää mieltä

Sinun Tähden Hoivapalvelut tarjoaa tukipalveluja kotona asumisen tueksi. Yrityksen arvoissa mainitaan aito kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. ”Arvomme kiteytyvät sloganissa Myö välitetään sinusta."
Kesäyrittäjä Rain Koikonen

Kesäyrittäjä Rain loihtii vaikka mitä virkkuukoukulla

Rain Koikonen on aina pitänyt käsitöistä ja kun opolta kuuli mahdollisuudesta hakea kesäyrittäjäseteliä, tarttui hän oitis mahdollisuuteen. Rain on markkinoinut kesäyritystään toistaiseksi lähinnä kertomalla siitä kavereille.
Jesse Rasalahti ja Mikko Potinkara

Kylmälä kehittää palvelujaan vastaamaan muuttuviin tarpeisiin

”Yhteistyö mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme perinteisten toimistotarvikkeiden ja -kalusteiden lisäksi myös persoonallisia ja moderneja kalustusratkaisuja, joissa korostuvat värit, design ja raikas, uudenlainen ajattelu.”
Kuva seminaariyleisöstä

Mitä tekee hankintojen yhteistyöryhmä?

Ryhmä on yhdessä edistänyt lukuisia eri asioita, joista ehkä merkittävimpänä pidetään yrittäjien äänen kuulemista hankintaohjelman päivityksessä. Toisena merkittävimpänä asiana pidetään yritys- ja elinvoimavaikutusten arviointia.
Ihmisiä keskustelemassa

Asiakkaat tyytyväisiä Kinnon palveluun

Asteikolla yhdestä viiteen Kinnon asiakastyytyväisyys on 4,2. 82 % kyselyyn vastanneista suosittelisi Kinnon palveluita ystävilleen tai kollegoilleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.
Joona Kaksonen

”Valmis logistiikkainfra on Kouvolan kilpailuvaltti”

Logistiikassa tilanteet ja asiakastarpeet vaihtuvat tyypillisesti hyvinkin nopealla aikataululla ja silloin toimijat ja operaattorit kartoittavat vaihtoehtojaan tarkasti. Kilpailuvaltiksi nouseekin usein se, että tarjota valmis infra asiakkaalle.

”Hyvä kuva pysäyttää ja herättää mielenkiinnon”

”Korona-aika oli rankkaa, kun kuvauksia ei voinut tehdä, mutta se oli hyvin opettavaista. Oli pakko nöyrtyä myöntämään, että kuvauksia on vähemmän koronan vuoksi. Niinpä hankin elantoni sivutoimisilla töillä, kuten siivoamalla ja villasukkia myymällä. Hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit auttoivat vaikean ajan yli,” Sonja Lahtinen kertoo.
Tuure Marku Hankintaseminaarissa

Mitä tekee hankintojen yhteistyöryhmä?

Kolmen toimintavuotensa aikana ryhmä on yhdessä edistänyt lukuisia eri asioita, joista ehkä merkittävimpänä pidetään yrittäjien äänen kuulemista hankintaohjelman päivityksessä.

Yrittäjän vaikuttamisen keinot julkisissa hankinnoissa

Hankkijoiden ja tarjoajien vuorovaikutus hankintaprosessin aikana on erityisen tärkeää. Siihen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus hankintoja avaavissa keskustelutilaisuuksissa eli markkinavuoropuheluissa ja markkinakartoituksissa.
Nanna Nikunen, Hukkasiinin yrittäjä

Näin syntyi Hukkasiini

”Toki yrittäjäksi ryhtyminen jännitti. Kinnon alkutaipaleen apu ja starttirahan saaminen auttoivat tarttumaan omaan unelmaan”, kertoo Nanna Nikunen.

Valtiokonttorin polttoainetuki haettavissa marraskuussa

Määräaikainen polttoainetuki on tarkoitettu yrityksille, jotka harjoittavat maantiellä tapahtuvaa tavara- tai henkilökuljetusta tai joiden liiketoiminnassa käytetään polttoöljyä käyttäviä työkoneita.
Scroll to top