Uutiset, blogit, tiedotteet ja uutiskirjeet

Haemme uutta (työ)voimaa: Elintarvikealan asiantuntija

Haemme elintarvikealan asiantuntijaa Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) -hankkeeseen. Elintarvikealan asiantuntija vahvistaa alan toimijoiden välistä yhteistyötä ja kehittää synergiamahdollisuuksia yli toimialarajojen.

Ratkaisuja julkisten hankintojen pullonkauloihin

Ratkaisuja julkisten hankintojen pullonkauloihin -selvityksen tavoitteena oli määritellä toimenpiteitä, joilla julkisten hankintojen pullonkauloja voitaisiin poistaa nykyisten lakien puitteissa.
Ajojärjestelijä tekemässä työtään

Kouvolan yritys- ja palveluhakemisto on julkaistu

Yrittäjä – tarkista yrityksesi tiedot! Yritys- ja palveluhakemistosta on mahdollista etsiä Kouvolassa toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä sekä niiden tarjoamia tuotteita ja palveluja. Hakemiston tiedot perustuvat julkisiin kaupparekisteritietoihin, joten yrityksiä koskevia tietoja voi olla tarpeen päivittää.
Arvojen mittaamista teollisessa ympäristössä.

Jami Holtari Suomen Vetylaaso ry:n toimitusjohtajaksi

Vuoden 2023 alkupuolella perustetun Suomen Vetylaakso ry:n hallitus on valinnut diplomi-insinööri Jami Holtarin yhdistyksen toimitusjohtajaksi. Etelä-Karjalan liiton elinvoimajohtajana toimiva ja monessa työ- ja luottamustehtävässä maakunnassa toiminut Holtari aloittaa työnsä 1.10.2023.
Sinun Tähden Hoivapalvelut Oy:n Tuula Valkjärvi ja Soria Kaddouri yrityksen terapiakoirien kanssa. Koirat osallistuvat joskus asiakaskäynneille.

Ihmisläheistä palvelua, joka tuottaa hyvää mieltä

Sinun Tähden Hoivapalvelut tarjoaa tukipalveluja kotona asumisen tueksi. Yrityksen arvoissa mainitaan aito kohtaaminen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen. ”Arvomme kiteytyvät sloganissa Myö välitetään sinusta."

Kesäyrittäjä Rain loihtii vaikka mitä virkkuukoukulla

Rain Koikonen on aina pitänyt käsitöistä ja kun opolta kuuli mahdollisuudesta hakea kesäyrittäjäseteliä, tarttui hän oitis mahdollisuuteen. Rain on markkinoinut kesäyritystään toistaiseksi lähinnä kertomalla siitä kavereille.

Kylmälä kehittää palvelujaan vastaamaan muuttuviin tarpeisiin

”Yhteistyö mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme perinteisten toimistotarvikkeiden ja -kalusteiden lisäksi myös persoonallisia ja moderneja kalustusratkaisuja, joissa korostuvat värit, design ja raikas, uudenlainen ajattelu.”

Mitä tekee hankintojen yhteistyöryhmä?

Ryhmä on yhdessä edistänyt lukuisia eri asioita, joista ehkä merkittävimpänä pidetään yrittäjien äänen kuulemista hankintaohjelman päivityksessä. Toisena merkittävimpänä asiana pidetään yritys- ja elinvoimavaikutusten arviointia.

Asiakkaat tyytyväisiä Kinnon palveluun

Asteikolla yhdestä viiteen Kinnon asiakastyytyväisyys on 4,2. 82 % kyselyyn vastanneista suosittelisi Kinnon palveluita ystävilleen tai kollegoilleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

”Valmis logistiikkainfra on Kouvolan kilpailuvaltti”

Logistiikassa tilanteet ja asiakastarpeet vaihtuvat tyypillisesti hyvinkin nopealla aikataululla ja silloin toimijat ja operaattorit kartoittavat vaihtoehtojaan tarkasti. Kilpailuvaltiksi nouseekin usein se, että tarjota valmis infra asiakkaalle.

”Hyvä kuva pysäyttää ja herättää mielenkiinnon”

”Korona-aika oli rankkaa, kun kuvauksia ei voinut tehdä, mutta se oli hyvin opettavaista. Oli pakko nöyrtyä myöntämään, että kuvauksia on vähemmän koronan vuoksi. Niinpä hankin elantoni sivutoimisilla töillä, kuten siivoamalla ja villasukkia myymällä. Hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit auttoivat vaikean ajan yli,” Sonja Lahtinen kertoo.

Yrittäjän vaikuttamisen keinot julkisissa hankinnoissa

Hankkijoiden ja tarjoajien vuorovaikutus hankintaprosessin aikana on erityisen tärkeää. Siihen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus hankintoja avaavissa keskustelutilaisuuksissa eli markkinavuoropuheluissa ja markkinakartoituksissa.

Näin syntyi Hukkasiini

”Toki yrittäjäksi ryhtyminen jännitti. Kinnon alkutaipaleen apu ja starttirahan saaminen auttoivat tarttumaan omaan unelmaan”, kertoo Nanna Nikunen.

Valtiokonttorin polttoainetuki haettavissa marraskuussa

Määräaikainen polttoainetuki on tarkoitettu yrityksille, jotka harjoittavat maantiellä tapahtuvaa tavara- tai henkilökuljetusta tai joiden liiketoiminnassa käytetään polttoöljyä käyttäviä työkoneita.
Karttakuva Teholan alueesta.

KSS Lämpö suunnittelee kaukolämpöverkkoa Teholaan

KSS Lämpö suunnittelee alueelle 100 % uusiutuvilla polttoaineilla tuotettavaa kaukolämpöä, jonka paikallinen jakeluverkko olisi laajennettavissa Kouvolan kaukolämpöverkkoon. Kaukolämpöratkaisu mahdollistaisi myös Teholan kiinteistöillä syntyvän hukkaenergian hyödyntämisen. 

Kaiken muuttavaa palvelua

Jo vuosituhannen alussa lähdimme panostamaan varastointipalveluihin ja sille toiminnalle perustettiin oma yritys.
Scroll to top