Uutiset, blogit, tiedotteet ja uutiskirjeet

Asiakkaat tyytyväisiä Kinnon palveluun

Asteikolla yhdestä viiteen Kinnon asiakastyytyväisyys on 4,2. 82 % kyselyyn vastanneista suosittelisi Kinnon palveluita ystävilleen tai kollegoilleen todennäköisesti tai erittäin todennäköisesti.

”Valmis logistiikkainfra on Kouvolan kilpailuvaltti”

Logistiikassa tilanteet ja asiakastarpeet vaihtuvat tyypillisesti hyvinkin nopealla aikataululla ja silloin toimijat ja operaattorit kartoittavat vaihtoehtojaan tarkasti. Kilpailuvaltiksi nouseekin usein se, että tarjota valmis infra asiakkaalle.

”Hyvä kuva pysäyttää ja herättää mielenkiinnon”

”Korona-aika oli rankkaa, kun kuvauksia ei voinut tehdä, mutta se oli hyvin opettavaista. Oli pakko nöyrtyä myöntämään, että kuvauksia on vähemmän koronan vuoksi. Niinpä hankin elantoni sivutoimisilla töillä, kuten siivoamalla ja villasukkia myymällä. Hyvät verkostot ja yhteistyökumppanit auttoivat vaikean ajan yli,” Sonja Lahtinen kertoo.

Yrittäjän vaikuttamisen keinot julkisissa hankinnoissa

Hankkijoiden ja tarjoajien vuorovaikutus hankintaprosessin aikana on erityisen tärkeää. Siihen tarjoutuu erinomainen mahdollisuus hankintoja avaavissa keskustelutilaisuuksissa eli markkinavuoropuheluissa ja markkinakartoituksissa.

Näin syntyi Hukkasiini

”Toki yrittäjäksi ryhtyminen jännitti. Kinnon alkutaipaleen apu ja starttirahan saaminen auttoivat tarttumaan omaan unelmaan”, kertoo Nanna Nikunen.

Valtiokonttorin polttoainetuki haettavissa marraskuussa

Määräaikainen polttoainetuki on tarkoitettu yrityksille, jotka harjoittavat maantiellä tapahtuvaa tavara- tai henkilökuljetusta tai joiden liiketoiminnassa käytetään polttoöljyä käyttäviä työkoneita.
Karttakuva Teholan alueesta.

KSS Lämpö suunnittelee kaukolämpöverkkoa Teholaan

KSS Lämpö suunnittelee alueelle 100 % uusiutuvilla polttoaineilla tuotettavaa kaukolämpöä, jonka paikallinen jakeluverkko olisi laajennettavissa Kouvolan kaukolämpöverkkoon. Kaukolämpöratkaisu mahdollistaisi myös Teholan kiinteistöillä syntyvän hukkaenergian hyödyntämisen. 

Kaiken muuttavaa palvelua

Jo vuosituhannen alussa lähdimme panostamaan varastointipalveluihin ja sille toiminnalle perustettiin oma yritys.
Iida Kimonen

Iida Kimonen on kesäyrittäjä ja kioskimyyjä

Kävin Kinnon yritysneuvonnassa, josta sain hyödyllisiä neuvoja vastauksia kysymyksiini. Toistaiseksi hankalinta on ollut asiakkaiden löytäminen. Toinen haaste on ollut ajan riittäminen.

Kansainvälistymisen RRF-rahoitushaku

Rahoitushaun tavoitteena on edistää mikro- ja pienyritysten (alle 50 henkilöä työllistävät) kasvu- ja kansainvälistymisvalmiuksia.

Hei, uusi yrittäjä!

Kinnon yritysneuvonta on valmiina auttamaan Sinua yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa, perustamisesta omistajanvaihdokseen.

Maisteriopiskelijoista apua yrityksen kehittämiseen

Syksyllä alkava tuotantotalouden InLog-maisteriohjelma tuo LUT-yliopiston opiskelijoita Kouvolaan. Yritysten mahdollisuudet tehdä oppilaitosyhteistyötä ja hyödyntää opiskelijoiden osaamista monipuolistuvat maisteriohjelman myötä.
Ekoeristeen varasto, jossa Toni Salstola ajaa trukkia

Ekoeriste panostaa eristeiden poistoon

Ekoeriste on tehnyt merkittävän investoinnin imuautoon, jonka avulla yritys laajentaa lämpöeristeiden poistotoimintaa. Pitkän tähtäimen suunnitelmissa on kerätyn eristysmateriaalin uusiokäyttö.
Kuvaustiimi työssä mainoskuvauksissa

Viidakkorumpu soimaan!

Tavaton haluaa nostaa paikallisia yrityksiä oivaltavan markkinointiviestinnän keinoin.
Ilmakuva Solvay Chemicals Finland Oy:n Voikkaan tehtaasta

Solvayn Voikkaan tehdas siirtyy 100-prosenttisesti vihreän sähkön käyttöön

Solvay ja Statkraft ovat solmineet kymmenen vuoden sähkönhankintasopimuksen Pajuperänkankaan tuulipuiston tuottaman tuulisähkön hankkimisesta. Sopimus mahdollistaa Voikkaan tehtaan toimimisen 100-prosenttisesti tuulivoimalla ja auttaa vähentämään vetyperoksidin valmistuksen hiilijalanjälkeä Solvayn kestävyystavoitteiden mukaisesti.
Mainoskuvausten tuotantotiimi työssään

Kauneutta kotiin, fiilistä firmaan

Kun Laura Huusari valmistui muotoilijaksi XAMKista vuonna 2017, hän tiesi mitä halusi tehdä. Sisustusarkkitehti, kalustesuunnittelija Huusari perusti oman yhden naisen yrityksen, joka tekee sisustus- ja tilasuunnittelua sekä stailauksia yksityisille asiakkaille ja yrityksille.
Mainoskuvauksen tuotantoryhmä työssään

Brändi uusiin asemiin!

Kouvolan Asunnot päivitti vuokra-asumisen nuupahtanutta imagoa iskevällä mainoskampanjalla, jonka toteuttamiseen osallistui useita kouvolalaisia tekijöitä.

Kun lihis olikin vihis

HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: ei tyydytä vähään, vaan hyvään. Kaikkonen lupaa, että niin nykyisissä kuin tulevissakin tuotteissa maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet.

”Kouluttaja haastoi sopivasti”

Reboot-valmennuksessa yrityksille haetaan liiketoimintansa kehittämiseen analyysi-, suunnittelu- ja johtamismalleja, digitaalisia työkaluja ja menetelmiä, joiden turvin toiminnan fokusta on mahdollisuus tarkentaa ja reagoida toimintaympäristön muutoksiin ripeämmin.

Mitäs nyt, kiertotalous?

Juuri kun koronatilanne alkoi helpottaa, tapahtumat Ukrainassa kiepsauttivat yritysten toimintaympäristön taas kerran uuteen asentoon.

Yritysvaikutusten arvioinneista on tehty käsikirja

Valtaosa kuntien päätöksistä joko edistää tai jarruttaa yritysten menestymistä ja kasvua. Siksi kunnissa olisi hyvä ottaa käyttöön järjestelmällinen tapa arvioida päätösten vaikutuksia yrityksiin. Näin voidaan edistää investointeja ja työllisyyttä.

Pitkäjänteistä kehitystyötä elinvoiman vahvistamiseksi

Kouvola on tehnyt pitkäjänteisesti työtä elinvoimansa vahvistamiseksi ja hankintojensa kehittämiseksi. Työ on tuottanut tulosta. Hankintaohjelman seurannan perusteella pk-yrittäjien osallistuminen tarjouskilpailuihin on mahdollistunut Kouvolassa aiempaa paremmin.

Oletko sinä Matrixin orja?

Kymenlaaksolainen viestintäyrittäjä paljastaa, miten hän on onnistunut välttelemään Kaikkivoipaisen Koneen kouraa jo 20 vuotta.

Sopimusvalmistaja kaikilla mausteilla

Kaslinkin juuret ovat sopimusvalmistuksessa, joten ei liene mikään ihme, että myös Finnish Food Factory vannoo sopimusvalmistuksen nimiin.

TulosTaitoalla valmis paketti yrityskauppoihin ja taloushallintoon

Kouvolalainen vuonna 2012 perustettu TulosTaitoa Suomi Oy tarjoaa asiantuntijapalvelua yrityskauppojen hoitamiseen ja organisaation taloushallintoon sekä monipuolista yritysneuvontaa. Yrityskauppojen hoitamisessa ja liikkeenjohdon konsultoinnissa toimijoina ovat yrityksen toimitusjohtaja Mika Lokkila ja hallituksen puheenjohtaja Ville Helander.

Saisiko olla gourmetmakkaraa?

”Makuelämysten tuottaminen on meidän toiminnan ytimessä. Esimerkiksi kesällä kun grillissä on tavallista parempaa makkaraa, niin onhan se juhlahetki.”

”Tee omaa juttuasi, se riittää”

"Tiloja etsiessä olin yhteydessä Kinnoon, jossa kartoitettiin eri tilavaihtoehtoja ja hoidettiin tapaaminen kiinteistön omistajan kanssa."
Scroll to top