Yritysseteli tarjoaa mahdollisuuden kokeilla kesäyrittäjyyttä

Toteuta, tienaa, kokeile!

Onko sinulla yritysidea ja haluaisit kokeilla millaista olisi toimia yrittäjänä? Nyt sinulla on siihen tilaisuus! Kesäyrittäjyyssetelin hakuaika on 6.3. − 14.4.2024.

Kouvolan kaupunki tarjoaa kymmenelle 15−20-vuotiaalle yrittäjyydestä kiinnostuneelle nuorelle mahdollisuuden kokeilla kesäyrittäjyyttä. Nuori saa 300 euron tuen yritystoiminnalleen ja Kinnosta sekä Ohjaamosta neuvoja ja tukea toiminnan toteuttamiseen.

Kesäyrittäjän tukea haetaan omalla yritysidealla, joka voi olla lähtöisin omasta osaamisesta, kiinnostuksen kohteesta, unelmista tai ympärillä havaitusta mahdollisuudesta. Idea voi syyntyä täydellisestä paikasta kesäkahvilalle tai omasta erityistaidosta tai harrastuksesta. Tai ehkä naapuruston eläimet tai lapset kaipaavat hoitajaa kesän aikana?

Yrityskokeilu voi kestää koko kesän tai toimintaa voi olla tarjolla 10 päivän ajan aikavälillä 1.6. – 31.8.2024.

Hakemuslomake täytetään sähköisesti tai tulostetaan ja toimitetaan täytettynä Kouvolan Ohjaamoon os. Kouvolankatu 28A, 45100 Kouvola.

Yrittäjäseteli sähköinen hakulomake
Yrittäjäseteli tulostettava hakulomake

Kaikkiin kesäyrittäjyydestä kiinnostuneisiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja valinnoista ilmoitetaan huhtikuun loppuun mennessä. Kaikki hakeneet haastatellaan ja heille tarjotaan sparrausta yritysidean toteuttamiseen Kinnon Uusyrityskeskuksen voimin.

Lisätietoja:

Työnantajalle: Mari Rouvari puh. 020 615 1348, mari.rouvari(at)kouvola.fi
Nuorelle: Ohjaamo Kouvola puh. 02061 55446, ohjaamo(at)kouvola.fi

Kuva: Adele Kumpula ja Liia Haukkala ovat kokeilleet yrittäjyyttä parina kesänä omassa kesäkahvilassaan Valkealassa. Kuva kesältä 2023.

Lue kesäyrittäjätarinat vuodelta 2023

Teollisuustien kesäkahvila Valkealassa pitää skootteritytöt kiireisinä

Kesäyrittäjä Dimaa kiehtoo yrittäjän itsenäisyys

Kesäyrittäjä Rain loihtii vaikka mitä virkkuukoukulla

Viljami Jäntin kesäbisnes on autojen sisäpesu

Ronja pesee Inkeroisissa mattoja ja tekee pihatöitä

Sini ahkeroi kesäyrittäjänä ja palkansaajana

Scroll to top