Kesäyrittäjä Sini Maunula

Sini ahkeroi kesäyrittäjänä ja palkansaajana

Sini Maunulla on kokemusta kesäyrittäjyydestä jo viime kesältä. Tuolloin hän myi virkattuja avainmenperiä ja isompiakin virkkaustöitä, mutta on tänä kesänä päätynyt tekemään ja myymään koruja. Yrittäjyyden ohella Sini tekee töitä myös palkansaajana eli on kesätöissä Tykkimäen huvipuistossa.

Sini Maunu yllään itse tekemänsä korut.

Korukauppa on lähtenyt käyntiin hyvin. ”Olen löytänyt oman tyylini, jolla erotun muista koruntekijöistä ja se on kiva juttu”, iloitsee 18-vuotias tämän kevään ylioppilas.

”On mukavaa, että kesäyrittäjäksi ryhtyminen on tehty helpoksi, eikä siihen sisälly kauheasti lomakkeiden täyttelyä”, sanoo Sini.

Sini myy ja markkinoi korujaan Instagramissa ja Tise-palvelussa ”Tise.com on vähän niin kuin tori.fi, mutta käyttäjät ovat pääasiassa nuoria”, valistaa Sini.

”Alussa hinnoittelin tuotteeni aika edullisiksi markkinointimielessä, mutta nyt kun tilauksia on alkanut tulla, olen jo voinut hinnoitellakin järkevämmin. Materiaalit kuitenkin maksavat.”

”Toinen työ huvipuistossa vie jonkin verran aikaa, mutta aloin korujen valmistamisen keväällä jo hyvissä ajoin.” Sini kuvailee tyyliään koruntekijänä enemmänkin runsaaksi kuin pelkistetyksi. ”Pidän kivistä ja timanteista. Käytän koruissani paljon myös valkoisia helmiä.”

Rakennus- ja sisustusarkkitehdin opintoihin tähtäävä Sini odottelee pääsykoetuloksia ja ellei tärppää, edessä voi olla välivuosi ja lisää korunvalmistusta.

Muiden kesäyrittäjänuorten tapaan Sini asioi keväällä Kinnon yritysneuvonnassa Timo Lehmusmetsän luona yrittäjyyteen liittyviä neuvoja saamassa.

 

Sini Instagramissa: @honeymoonjewellery

Aloittavia yrittäjiä opastaa

Timo Lehmusmetsä

Lehmusmetsä Timo

Yritysneuvoja
Yrityksen perustaminen
+358 20 615 5957
+358 40 483 2957
timo.lehmusmetsa@kinno.fi

Scroll to top