LUT-yliopiston tutkimustoimintaan tutustuminen Kymenlaakson yrityksille 20.4.

Mitä yliopistolla tutkitaan ja voisiko yritykseni hyödyntää uusimpia innovaatioita omassa liiketoiminnassaan?

Tervetuloa kuuntelemaan uusinta tietoa tulevaisuuden ratkaisuista ja tutustumaan LUT-yliopiston konetekniikan tutkimuslaitteistoihin laboratorioympäristössä Lappeenrannassa. Vierailun pääteemana on erityisesti konetekniikan osastolla tehtävän tutkimustyön esittely, joka sisältää tuoreinta tietoa tämänhetkisestä kehitystyöstä ekologisten pakkausratkaisujen parissa.

Tervetuloa tutustumaan LUT -yliopiston tutkimustoimintaan ja laboratorioihin 20. huhtikuuta klo 9.30. Tapahtuma on maksuton.

Ohjelmassa on myös ohjattu laboratoriokierros konetekniikan osastolle sekä pakkaustekniikan, tuotantotekniikan, teräsrakenteiden, hitsaustekniikan, lasertyöstön ja J. Hyneman Center (JHC) laboratorioihin.

Laboratoriovierailun jälkeen on varattu aikaa yleiselle keskustelulle tutkimustoiminnasta ja yhteistyömahdollisuuksista.

Tilaisuuden ohjelma:
9:30 Kokoontuminen LUT:n pääovilla, Yliopistonkatu 34.
9:45 - 10:10 LUT -yliopiston yleisesittely sekä konetekniikan osaston tutkimustyö, Mika Kainusalmi, Konetekniikan osaston kehittämispäällikkö
10:10 - 10:30 Katsaus pakkausalan nykytilanteeseen ja uusiin ratkaisuihin LUT:n pakkaustekniikan tutkimuksen näkökulmasta, Ville Leminen, Pakkaustekniikan apulaisprofessori
10:30 - 12:00: Laboratoriokierros, pakkaustekniikka, tuotantotekniikka, teräsrakenteet, hitsaustekniikka, lasertyöstö sekä J. Hyneman Center
12:00 - 12:30 Yleistä keskustelua tutkimustoiminnasta ja yhteistyömahdollisuuksista

Maksuton, yhteinen bussikuljetus (Kouvolan matkakeskus - Lappeenranta - Kouvola) järjestetään, jos yhteiskuljetukseen osallistuu vähintään 10 henkilöä.  Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, onko yhteiskuljetukselle osaltasi tarvetta.

Ilmoittaudu 13.4. mennessä tästä (linkki johtaa ilmoittautumislomakkeelle).

Vierailu on osa Kouvola Innovationin, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun ja LUT-yliopiston toteuttamaa Biotalouden uudet tuulet -hanketta. Vierailun järjestävät yhteistyössä LUT-yliopisto ja Kouvola Innovation.

 

Kuva: Khelli Palmgren

Lisätietoja:

Kari Laine

Laine Kari

Asiantuntija
Energia ja vetytalous
+358 20 615 9083
+358 40 179 7083
kari.laine@kinno.fi

Scroll to top