Sustainable Travel Finland -sparraus 1.12.20 klo 13-16

Jotta matkailuelinkeino pystyy vastaamaan muuttuvaan kysyntään ja kasvamaan jatkossakin, on kehityksen oltava kestävää. Tätä varten Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin.

Sustainable Travel Finland työ aloitettiin Kouvolassa 25.11.2019 Whd Gårdissa pidetyllä valmennustilaisuudella. Paikalla oli silloin ennätysmäärä osallistujia. Tämän jälkeen aiheeseen on palattu yrityksen johtamisjärjestelmien esittelytilaisuudella, kestävän matkailun webinaarilla sekä vastuulliseen viestintään liittyvällä hybriditilaisuudella.

Sparraustilaisuus tiistaina 1.12.2020 klo 13-16:
Tervetuloa matkailuyrityksille ja -toimijoille suunnattuun, maksuttomaan Sustainable Travel Finland e-oppimisalustan ja online-alustan käyttämiseen opastavaan etätilaisuuteen. Osallistujia sparraa Mood Of Finlandin Anu Nylund.

Ohjelma:

  • pieni johdatus STF-ohjelmaan ja uusimpiin vastuullisuustrendeihin
  • käydään läpi STF-ohjelman sähköiset työkalut konkreettisesti askel askeleelta
  • ohjelma sisältää 10 min omatoimisien hyvinvointitauon.

Osallistujien toivotaan osallistuvan kysymyksillä ja omien kokemusten jakamisella. Kysymyksiä voi esittää ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Etätilaisuuden lisäksi toteutetaan yksilöllinen yrityskohtainen etätuki kehityssuunnitelman laadintaan 5:lle yritykselle 30-45 min/yritys. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen yrityskohtaiseen etätukeen tapahtuu tämän 1.12. tilaisuuden ilmoittautumisen yhteydessä. Ole siis nopea ilmoittautumisen suhteen!

Ilmoittautumiset 30.11.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/EP/FDE4D2A05FA2CC25
Toimitamme ilmoittautuneille ilmoittautumisvahvistuksen mukana linkin etäosallistumiseen. Olethan yhteydessä assistentti Tiina Vainioon (tiina.vainio(a)kinno.fi), jos et saa ilmoittautumisvahvistusta 30 min sisään ilmoittautumisestasi. Kurkkaathan, ettei se mennyt roskapostiin.

Webinaari on osa Luontomatkailun vauhtiratas -hanketta.

Lisätietoja: