Yrityksen tukena alusta alkaen

Sijoittumispalvelumme tähtäävät siihen, että yrityksesi kasvaa ja kehittyy. Maksuttomat palvelumme räätälöidään yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Meillä on kattava yhteistyöverkosto, ja toimimme linkkinä kaupungin, viranomaisten ja aloittavan yrityksen välillä.

sijoittumispalvelun visualisointi

Käynnistys

Heti alkuvaiheessa saat oman yhteyshenkilösi koko sijoittumisprosessin ajaksi. Käynnistysvaiheessa sovitaan toiveidesi mukaisista yhteistyötavoista ja välittömistä jatkoaskeleista.

Ymmärrys

Ymmärtämällä yrityksesi taustat ja tarpeet voimme rakentaa kanssasi menestyvää liiketoimintaa. Viritämme yrityksellesi yhteistyöverkostoja ja käymme kanssasi läpi konkreettiset edut, mitä Kouvolalla on tarjota yrityksellesi. Halutessasi teemme kanssasi salassapitosopimuksen.

Kartoitus

Kartoitusvaiheessa selvitämme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen yrityksesi sijoittumista Kouvolaan. Kartoitamme mm. sopivan kumppaniverkoston, toimitilat, taloudelliset tarpeet sekä viranomais- ja lupa-asiat.

Ratkaisu

Kun valmistelutoimet on tehty, on aika käynnistää toiminta Kouvolassa. Tavoitteenamme on paketoida yrityksellesi optimoitu kokonaisratkaisu, jonka avulla yritystoiminnan käynnistys sujuu mutkattomasti.

Jälkihuolto

Kinnon Yrityspalvelut ovat yrityksesi käytössä myös sen jälkeen kuin toiminta Kouvolassa on käynnistynyt.

Lue lisää Yrityspalveluistamme

 

Ota yhteyttä - autamme kaikissa yritystoiminnan muutostilanteissa.
Scroll to top