Kun me suomalaiset arvostaisimme itse enemmän omaa ruokaamme ja ruokakulttuuriamme, voisi kysyntää tulla myös ulkomaille.
Syksyllä alkava tuotantotalouden InLog-maisteriohjelma tuo LUT-yliopiston opiskelijoita Kouvolaan. Yritysten mahdollisuudet tehdä oppilaitosyhteistyötä ja hyödyntää opiskelijoiden osaamista monipuolistuvat maisteriohjelman myötä.
Joskus ruokailmiö pääsee yllättämään. Kouvolalainen elintarvikeyritys HoviRuoka lanseerasi syksyllä 2015 lihapiirakan, jossa ei ollut lainkaan lihaa – eikä valmistamisessa liioin …
Kouvolassa on kasvun paikka. Haemme aktiivisesti uutta palvelutarjontaa sekä paikallista toimintaa täydentävää bisnestä. Kauttamme pääset mukaan sekä paikallisiin että valtakunnallisiin …
Elinkeinoelämään alettiin suhtautua rakentavammin ja kannustavammin 2010-luvulla ja tämä on ollut hienoa päästä omin silmin toteamaan.
Jokerikortti pakassa on Kiina-yhteys. Se on yksinkertaisesti liian kova kortti, että sen jättäisi katsomatta.
Kasvoin yrittäjäperheessä, minkä johdosta jo varhain kypsyi lupaus: minä en koskaan ryhdy yrittäjäksi.