Tarvitsetko rahoitusta yritystoimintaasi varten?

TIEDOTE 3.11.2020 - Kinnon yritysneuvonta auttaa yrittäjää rahoitustarpeen arvioinnissa sekä rahoitus- ja avustusmahdollisuuksien kartoituksessa: Me ohjaamme yritystä rahoitushakemusten laatimisessa ja tarvittavien liitteiden hankkimisessa. Näitä ovat esimerkiksi rahoitus- ja tulosennustelaskelmat sekä liiketoimintasuunnitelmien tarkennukset. Tutustu myös Yritystulkin rahoitusohjeisiin (linkki Yritystulkki-sivustolle).

Yrittäjän tukiverkko –hanke on valmiudessa auttaa yrittäjiä myös rahoituskysymyksissä. Hankkeen tarjoamaa asiantuntija-apua voi hakea esim. yrityksen taloudellisen tilanteen vakauttamiseen tai kehittämistoimiin. Tee hakemus 31.12.2020 mennessä täällä, (linkki hakemuslomakkeeseen).

Kartoitamme yritysten tarpeita henkilökohtaiseen rahoitusneuvontaan kyselyllä, johon pyydetään vastauksia 20.11. mennessä. Vastaa kyselyyn täällä (linkki vie kyselylomakkeeseen).

Muuta hyödyllistä tietoa ja linkkejä rahoitusta etsiville

Bisnesenkelirahoitusta on haettavissa Finnish Business Angels Networkin sivustolla, täällä (linkki vie englanninkieliselle sivustolle).

Ely-keskus

Kaakkois-Suomen ELY-keskus myöntää kehittämisavustusta pk-yritysten kehittämistoimenpiteisiin ja investointeihin, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan. Erityisenä painopisteenä on yritysten kansainvälistyminen. Yrityksen kehittämisavustukseen on tullut väliaikaisia muutoksia, joista lisätietoa saa ELY-keskuksen verkkosivuilta (linkki sivuille).

Finnvera

Finnvera auttaa suomalaisia yrityksiä luomaan menestystarinoita kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla. Se myös tarjoaa rahoitusta yritystoiminnan alkuun, kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä omistajanvaihdoksiin ja investointeihin. Yritys voi suojautua Finnveran avulla myös viennin riskeiltä. Lue lisää Finnveran sivuilta (linkki Finnveran verkkosivuille).

Pääomasijoittajat ry

Pääomasijoittajat ry edistää yritysten kasvua, kilpailukykyä ja kansainvälistymistä toimivan, kasvavan ja tehokkaan pääomasijoitusalan avulla.
Yhdistys on pääomasijoitustoimialan yhteinen ääni ja edunvalvontajärjestö Suomessa. Se tekee toimialan edunvalvontaa, tuottaa korkealaatuista ja rikasta tutkimusta sekä tiedottaa aktiivisesti toimialasta. Lisäksi yhdistys ylläpitää toimialan eettisiä säännöksiä (code of conduct), tuottaa suosituksia ja järjestää koulutusta toimialan kehittämiseksi. Lisätietoja pääomasijoittajien verkkosivuilta (linkki verkkosivuille).

TE-palvelut: Onko yritykselläsi pulaa osaavasta työvoimasta?

Ilmaisen työpaikkailmoittelun lisäksi TE-palvelut tarjoaa rekrytoinnin tueksi mm. rekrykoulutusta (linkki TE-palveluiden sivuille) tai palkkatukea työsuhteen alkuun. Yrityspalvelut/TE-toimisto, puh. 0295 042 001.

Lainoja ja investointiavustusta

Otsakorven säätiö myöntää Kymenlaakson pienille ja keskisuurille yrityksille, erityisesti pienteollisuusyrityksille ja maatalousyrittäjille, lainoja, joiden korko on yksi prosentti ja laina-aika pääsääntöisesti 5 vuotta. Katso lisää aiheesta täältä (sivuston sisäinen linkki)

 

Lisätietoja antavat: