Sijoitu Kouvolaan ja menesty!

Kouvolaan sijoittumalla käsilläsi on koko maailma. Pitkä teollinen perinne, logistisesti erinomainen sijainti ja kestävään tulevaisuuteen tähtäävä tekeminen tukevat yrityksesi sijoittumista ja menestymistä Kouvolassa. Sijoittumispalvelumme auttavat sinut alkuun.

Maksuttomat sijoittumispalvelumme auttavat aloittavia yrittäjiä ja toimintaansa laajentavia yrityksiä löytämään paikkansa Kouvolasta. Ammattitaidon, aluetuntemuksen ja kattavan yhteistyöverkoston avulla mahdollistamme yrityksellesi varman alun.

Meiltä saat kaikki uuden yrityksen palvelut yhdeltä luukulta. Sijoittumispalveluihin sisältyy esimerkiksi:

  • Yrityksen tilanteen kattava kartoitus
  • Markkina-, työvoima- ja kilpailutilannekartoitus Kouvolassa
  • Sopivan toimitilan tai tontin etsiminen Kouvolasta
  • Alihankkija- ja kumppaniverkoston kartoitus
  • Tuki lupa- ja viranomaisasioissa
  • Rahoitusneuvonta

Meiltä asiakas saa tarvitsemansa tiedon, oman yhteyshenkilön, parhaan palvelun ja aina jotain enemmän.

Kiertotalous tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia

"Kiertotalous on kuin luonnonvoima, joka on tullut jäädäkseen. Ilmastoraportti ja luonnon monimuotoisuuden kapeneminen puhuvat karua kieltään. Vaikka ympäristöasioita onkin aiemmin mietitty vain kohu kerrallaan, kiertotalous on nyt välttämättömyys, kehittämispäällikkö Mika Penttilä sanoo.

"Kiertotalouteen liittyvä toiminta muuttuu ja kehittyy vauhdilla. Materiaalit ja niihin liittyvät ratkaisut, jotka eivät vielä ole olleet tuottavan toiminnan taustalla, voivat sitä hyvinkin jatkossa olla. Myös yhteistyö, symbioosit, tuottavat jatkossa pohjaa kannattavalle toiminnalle."

Kinnon kiertotaloustiimissä kehitetään toimintaa käytännönläheisten palveluiden suuntaan, tosiasioihin tukeutuen ja yhteistoiminnan suomia etuja vahvistaen sekä EU:n tarjoamia ’työkaluja hyödyntäen’.

”Tehtävämme on Kouvolan elinvoimaisuuden edistäminen ja tätä työtä me teemme hyvässä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, muun muassa osana koko maakunnan kehittämistä”.

Kumppanuutta tarjolla!

Kouvolassa on kasvun paikka. Kaupunki etsii uutta, kasvaa ja kehittyy. Haemme aktiivisesti uutta palvelutarjontaa sekä paikallista toimintaa täydentävää bisnestä. Siksi haluamme juuri sinun yrityksesi tänne.

Kumppaninamme pääset mukaan sekä paikallisiin että valtakunnallisiin ja kansainvälisiin yritysverkostoihin. Tarjoamme yhteistyötä eri alueellisten sekä EU-kehittämishankkeiden kanssa; hankeyhteistyö antaa yrityksellesi lisäpotkua liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä yrityksen kasvuun.

Toimimme yhden luukun periaatteella! Kontaktit mm. Kouvolan kaupunkiin, TE-palveluihin ja ELY-keskukseen järjestyvät kaikki meidän kauttamme.

Autamme yritystäsi löytämään oikeat rahoitusvaihtoehdot. Olemme mukana sekä neuvotteluissa että hakuprosessissa.

Meistä saat kelpo kumppanin!

Video

Sijoittumispalvelut-tiimi

Tiimimme auttaa sinut ja yrityksesi enemmän kuin alkuun. Me tiedämme, miten bisnes saadaan rullaamaan ilman turhia viivyttelyjä.

Olemme käytettävissäsi!

Turunen Aleksandra

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8140
aleksandra.turunen@kinno.fi

Niemi Kimmo

Toimitusjohtaja
+358 20 615 8118
kimmo.niemi@kinno.fi

Sanna Kauppi

Kauppi Sanna

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 7284
sanna.kauppi@kinno.fi

Yritystarinat

Ajankohtaista

Blogi

Scroll to top