Sijoitu Kouvolaan ja menesty!

Etsitkö uutta kotia yrityksellesi? Se on Kouvolassa!

Kouvola on Suomen ainoa EU:n liikenteellisen ydinverkon rautateiden terminaalikeskus. Yrityksellesi se tarjoaa hyvän kilpailuedun - erityisesti teollisuuden ja kaupan alan yrityksille ja niiden jakeluvarastoille.

Tiesithän, että Kouvola on lähellä lentokenttiä, satamia, Helsinkiä ja Pietaria? Kouvolasta on

  • noin tunnin matka Kotkan ja Haminan satamiin
  • 1 t 10 min Lappeenrannan lentokentälle
  • 1 t 30 min Helsinki-Vantaan lentokentälle
  • 2 t 20 min matka junalla Kouvolasta Pietariin
  • noin 500 000 ihmistä tavoitettavissa 60 minuutin säteellä Kouvolasta

Kouvola on Kaakkois-Suomen suurin kaupunki, jonka teollinen perinne on raudanluja. Tulevaisuuden menestystarinoita taotaan jo esimerkiksi uusiutuvan energian ja ympäristöteknologian saralla.

Kouvolassa ihmisten osaaminen on monipuolista ja kokemusta omaavan työvoiman sekä rakennusvalmiiden tonttien saatavuus hyvällä tasolla.

Me Kinnossa autamme löytämään yrityksesi tarpeeseen löytyvän ratkaisun Kouvolassa!

Kiertotalous tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia

"Kiertotalous on kuin luonnonvoima, joka on tullut jäädäkseen. Ilmastoraportti ja luonnon monimuotoisuuden kapeneminen puhuvat karua kieltään. Vaikka ympäristöasioita onkin aiemmin mietitty vain kohu kerrallaan, kiertotalous on nyt välttämättömyys, kehittämispäällikkö Mika Penttilä sanoo.

"Kiertotalouteen liittyvä toiminta muuttuu ja kehittyy vauhdilla. Materiaalit ja niihin liittyvät ratkaisut, jotka eivät vielä ole olleet tuottavan toiminnan taustalla, voivat sitä hyvinkin jatkossa olla. Myös yhteistyö, symbioosit, tuottavat jatkossa pohjaa kannattavalle toiminnalle."

Kinnon kiertotaloustiimissä kehitetään toimintaa käytännönläheisten palveluiden suuntaan, tosiasioihin tukeutuen ja yhteistoiminnan suomia etuja vahvistaen sekä EU:n tarjoamia ’työkaluja hyödyntäen’.

”Tehtävämme on Kouvolan elinvoimaisuuden edistäminen ja tätä työtä me teemme hyvässä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, muun muassa osana koko maakunnan kehittämistä”.

Kumppanuutta tarjolla!

Kouvolassa on kasvun paikka. Kaupunki etsii uutta, kasvaa ja kehittyy. Haemme aktiivisesti uutta palvelutarjontaa sekä paikallista toimintaa täydentävää bisnestä. Siksi haluamme juuri sinun yrityksesi tänne.

Kumppaninamme pääset mukaan sekä paikallisiin että valtakunnallisiin ja kansainvälisiin yritysverkostoihin. Tarjoamme yhteistyötä eri alueellisten sekä EU-kehittämishankkeiden kanssa; hankeyhteistyö antaa yrityksellesi lisäpotkua liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen sekä yrityksen kasvuun.

Toimimme yhden luukun periaatteella! Kontaktit mm. Kouvolan kaupunkiin, TE-palveluihin ja ELY-keskukseen järjestyvät kaikki meidän kauttamme.

Autamme yritystäsi löytämään oikeat rahoitusvaihtoehdot. Olemme mukana sekä neuvotteluissa että hakuprosessissa.

Meistä saat kelpo kumppanin!

Video

Sijoittumispalvelut-tiimi

Tiimimme auttaa sinut ja yrityksesi enemmän kuin alkuun. Me tiedämme, miten bisnes saadaan rullaamaan ilman turhia viivyttelyjä.

Olemme käytettävissäsi!

Sanna Kauppi

Kauppi Sanna

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 7284
sanna.kauppi@kinno.fi

Niemi Kimmo

Toimitusjohtaja
+358 20 615 8118
kimmo.niemi@kinno.fi

Turunen Aleksandra

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8140
aleksandra.turunen@kinno.fi

Yritystarinat

Ajankohtaista

Blogi

Scroll to top