Uutiset
Kun lihis olikin vihis
HoviRuoan näkemys hyvästä valmisruoasta on yksinkertainen: ei tyydytä vähään, vaan hyvään. Kaikkonen lupaa, että niin nykyisissä kuin tulevissakin tuotteissa maistuvat aidot ja herkulliset raaka-aineet. Lue lisää→
“Kouluttaja haastoi sopivasti”
Reboot-valmennuksessa yrityksille haetaan liiketoimintansa kehittämiseen analyysi-, suunnittelu- ja johtamismalleja, digitaalisia työkaluja ja menetelmiä, joiden turvin toiminnan fokusta on mahdollisuus tarkentaa ja reagoida toimintaympäristön muutoksiin ripeämmin. Lue lisää→
Kiertotaloudesta talouden uusi sokkeli – myös Kymenlaaksossa?
Valtio rohkaisee kiertotalouden pioneereja astumaan esiin – konsultti Jari Simola uskoo, että Kouvolan seudulla on saumaa edelläkävijöiden joukkoon. Lue lisää→