Yrittäjä, jätä lyömätön tarjouksesi!

Julkisten yhteisöjen, kuten kaupunkien, julkiset hankinnat tarjoavat yrityksille lukuisia mahdollisuuksia tehdä kauppaa, vuosittain noin kymmenien miljardien eurojen edestä Suomessa.

Mistä saa tietoa meneillään olevista julkisista hankinnoista?
Monella hankintayksiköllä on käytössään hankintakalenteri, josta näkee suunnitteilla olevat hankinnat ja voimassaolevat vuosisopimukset sekä hankinnan yhteyshenkilön.

Meneillään olevista hankinnoista saat kätevästi tiedon ottamalla käyttöösi esim. Mercell Hankintavahti-palvelun, joka kerää yrityksesi kannalta merkitykselliset hankintailmoitukset suoraan sähköpostiisi.

Kannattaa tutustua myös Hilmaan eli hankintailmoitusten sähköiseen ilmoituskanavaan, jossa julkisen sektorin ostajat ilmoittavat tulevista hankinnoistaan, käynnissä olevista kilpailutuksistaan ja jo päättyneiden kilpailutusten tuloksista. Kynnysarvon ylittäviä hankintoja löytyy myös Cloudian Tarjouspalvelusta ja pienhankintoja Cloudian Pienhankintapalvelusta.

Kouvolan Hankinta-asiamiespalvelu tiedottaa kattavasti Kouvolan seudun eri hankintayksiköiden meneillään olevista kilpailutuksista facebook-sivullaan ja uutiskirjeissään. Liity heti seuraajaksi ja tilaa hankinta-asiamiehen uutiskirje, niin eivät mene hyvät hankinnat ohi!

Hankintaneuvontaa on tarjolla Kinnossa!
Kouvola Innovation Oy:n (Kinnon) hankinta-asiamies Marita Melkko tarjoaa maksutonta hankintaneuvontaa Kouvolan seudulla toimiville yrityksille kaikissa julkisiin hankintoihin liittyvissä asioissa.

Hankinta-asiamiespalvelun ja –neuvonnan tavoitteena on lisätä pk-yritysten osallistumista julkisiin hankintoihin valmentamalla tarjousten tekemiseen ja erilaisten sähköisten välineiden käyttöön. Lisäksi pyritään luomaan järjestelmällistä ja jatkuvaa vuoropuhelua hankintayksiköiden ja alueen yrittäjien välille.

Lopuksi opasvinkki: Ota hankinnat haltuun ja lataa itsellesi Suomen Yrittäjien opas Yrityksille bisnestä hankinnoista. Oppaasta löydät perusasiat ja vinkit mm. tarjouspyynnön jättämiseen.

Jos jokin asia hankinnoissa askarruttaa – ota yhteyttä niin ratkaistaan asia yhdessä!

Marita Melkko

Melkko Marita

Hankinta-asiamies
Julkiset hankinnat
+358 20 615 5039
+358 40 489 9299
marita.melkko@kinno.fi

Scroll to top