TIEDOTE 12.2.2025
Makujen polku -tapahtuma on kaikille avoin mahdollisuus tutustua lähellä tuotettuun ruokaan lauantaina 5.4.2025 klo 10-14 Kohoa Synergiakeskuksessa ja kävelykatu Manskilla Kouvolan keskustassa.
Tapahtuman näytteilleasettajahaku on avoinna 7.3.2025 saakka. Paikat täyttyvät nopeasti, joten kannattaa ilmoittautua pian. Tarjolla on upea tilaisuus omien tuotteiden maistattamiseen ja myymiseen, verkostoitumiseen ja ennen kaikkea lähiruoan tarjoamien makuelämysten esittelyyn. Ilmoittautumiset myyjäksi tästä.
Tapahtumakävijät toivotamme tervetulleeksi mukaan Makujen polku -lähiruokatapahtumaan maistelemaan ja ostamaan paikallisten yritysten tuotteita.
Tapahtumassa on lähiruoan ohella tarjolla mukavaa tekemistä ja ihmettelemistä koko perheelle. Tapahtumassa mukana mm. Önni Möö ja Peruna tutustuttamassa lapsia maatalouteen ja maaseutuun.
- Lisäksi päivän aikana järjestetään makeiskilpailu, jossa myös tapahtumakävijät pääsevät makutuomareiksi, toteaa tapahtumaa järjestävän ProAgria Etelä-Suomen projektipäällikkö Jonna Nygård.
Tapahtuman päivittyvät nettisivut löytyvät osoitteesta www.makujenpolku.fi
Tapahtuman järjestää Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) -hanke. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama rahoittajanaan Kymenlaakson liitto. Osarahoittajana myös Urmas Pekkalan säätiö.
- Hankkeen tavoitteena on tehdä Kymenlaakson elintarviketoimijoita tutuksi, ja näemme Makujen polku -tapahtuman erinomaisena keinona nostaa paikallista lähiruokaa ja osaamista esille, Nygård jatkaa.
Makujen polku -tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa ProAgria Etelä-Suomi.
Lisätietoja:
Jonna Nygård, projektipäällikkö, ProAgria Etelä-Suomi, 050 594 8250, jonna.nygard@proagria.fi