Kemiantekniikan opiskelija löysi projektista lopputyön aiheen

Teo Virta liittyi Kinnon asiantuntijakaartiin helmikuussa, tullessaan projektityöntekijäksi kiertotaloustiimin HUIMA-projektiin. Teo on LUT-yliopiston viidennen vuoden opiskelija kemiantekniikan alalla, pääaineenaan biojalostamot.

”HUIMA-projektissa selvitetään Kymenlaakson alueella syntyviä jäte- ja sivuvirtoja ja kartoitetaan mahdollisuuksia niiden hyötykäyttöön. Projektityöntekijäksi hain, koska projektista sain hyvän diplomityön aiheen kirjoitettavaksi työn ohella.”

 

"Kinnon asiantuntijoilla on laajat verkostot eri toimijoihin ja yhteistyö toimii sujuvasti."

 

"On ollut mielenkiintoista nähdä, kuinka kunnallinen kehitysyhtiö on kytköksissä seudun yritysekosysteemiin. Tämä työkokemus poikkeaa paljonkin aikaisemmista kokemuksistani ja uutta asiaa tulee jatkuvasti. Olen päässyt laajasti tutustumaan alueen yrityksiin, mikä on ollut mielenkiintoista”, kiittelee Teo.

Aiemmin Teo Virta on työskennellyt teollisuuden parissa ja toiminut Nesteen Porvoon jalostamolla erilaisissa tehtävissä. ”Jo ihan nuorena tiesin haluavani insinööriksi ja kemiantekniikkaan päädyin alan laajuuden perusteella, mitä valintaa en ole katunut päivääkään.”

” Vapaa-ajalla pelaan jalkapalloa ja tennistä, ja kesäisin tulee satunnaisesti harrastettua muutakin ulkourheilua.” Teon pesti projektityöntekijänä päättyy marraskuussa.

HUIMA-projektin sivuille pääset tästä.

 

Scroll to top