Kymenlaaksolaiset elintarvikealan yritykset ovat näyttävästi esillä suomalais-saksalaisessa Finnland Feiert! – Finnische Handgemachte, Spezialitäten und Design -tapahtumassa, joka järjestetään 5.–6. joulukuuta 2025 Hanau am Mainissa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä saksalaisen Little Finland Hanau -kaupan kanssa Suomen itsenäisyyspäivän viikonloppuna.
Osana tapahtumaviikonloppua kymenlaaksolaisia herkkuja esitellään Suomen itsenäisyyspäivänä lauantaina 6.12. klo 15–18 Hanaun kaupungin tapahtumalavalla. Suomalaiset ja saksalaiset keittiömestarit laittavat lavalla yleisön edessä ruokaa sekä suomalaisista että saksalaisista raaka-aineista.
Tapahtuma on osa KEKE – Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka -hanketta, jota rahoitetaan osittain Euroopan unionin tuella.
”Tapahtuma tarjoaa kymenlaaksolaisille yrityksille erinomaisen mahdollisuuden tutustua Saksan markkinoihin ja testata tuotteidensa kiinnostavuutta sikäläisen kuluttajakunnan keskuudessa", toteaa elintarvikealan asiantuntija Päivi Karhunen Kouvola Innovation Oy:stä.
”Tavoitteena on saada saksalaisten kuluttajien ja median huomio, sekä markkinoida heille kymenlaaksolaisia, jouluun erinomaisesti sopivia herkkuja ja elintarvikkeita”, lisää KEKE-hankkeessa asiantuntijana työskentelevä asiantuntija Noora Juvonen. Lisätietoja hankkeesta täällä.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Kinnon asiantuntijoihin.
Lisätietoja
Karhunen Päivi
Asiantuntija
+358 40 511 7783
paivi.karhunen@kinno.fi
Juvonen Noora
Asiantuntija
+358 40 661 6491
noora.juvonen@kinno.fi


