Kouvolassa onnistuu!

Etsitkö uutta kotia yrityksellesi? Se on Kouvolassa!

Lupaamme, että meiltä saat palvelua nopeasti ja henkilökohtaisesti juuri sinun yrityksellesi nimetyltä asiantuntijalta, ilman pompottelua luukulta toiselle.

Kouvolassa ihmisten osaaminen on monipuolista ja kokemusta omaavan työvoiman sekä rakennusvalmiiden tonttien saatavuus hyvällä tasolla.

Autamme jokaista yritystä löytämään juuri omaan tarpeeseen sopivan ratkaisun Kouvolassa.

 

Aktiivisesti yhteyksissä

Kouvola on EU:n ainoa suomalainen liikenteellisen ydinverkon rautateiden terminaalikeskus, joka tarjoaa hyvän kilpailuedun erityisesti teollisuuden ja kaupan alan yrityksille ja niiden jakeluvarastoille.

Tiesithän, että Kouvola on lähellä lentokenttiä, satamia, Helsinkiä ja Pietaria? Kouvolasta on

  • noin tunnin matka Kotkan ja Haminan satamiin
  • 1 t 10 min Lappeenrannan lentokentälle
  • 1 t 30 min Helsinki-Vantaan lentokentälle
  • 2 t 20 min matka junalla Kouvolasta Pietariin
  • noin 500 000 ihmistä tavoitettavissa 60 minuutin säteellä Kouvolasta

 

Hyvä kiertää Kouvolassa

Haetko paikkaa, jossa yrityksesi voi ratkoa liiketoiminnallaan maapallon kantokykyä haastavia ongelmia?

Kiertotalous- ja bioalan yrittäjien tarpeita ensiluokkaisesti palveleva infrastruktuuri löytyy Kouvolasta.

Täällä tulevaisuuden menestystarinoita taotaan jo esimerkiksi uusiutuvan energian ja ympäristöteknologian saralla.

 

Kiertotalous tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia

"Kiertotalous on kuin luonnonvoima, joka on tullut jäädäkseen. Ilmastoraportti ja luonnon monimuotoisuuden kapeneminen puhuvat karua kieltään. Vaikka ympäristöasioita onkin aiemmin mietitty vain kohu kerrallaan, kiertotalous on nyt välttämättömyys, kehittämispäällikkö Mika Penttilä sanoo.

"Kiertotalouteen liittyvä toiminta muuttuu ja kehittyy vauhdilla. Materiaalit ja niihin liittyvät ratkaisut, jotka eivät vielä ole olleet tuottavan toiminnan taustalla, voivat sitä hyvinkin jatkossa olla. Myös yhteistyö, symbioosit, tuottavat jatkossa pohjaa kannattavalle toiminnalle."

Kinnon kiertotaloustiimissä kehitetään toimintaa käytännönläheisten palveluiden suuntaan, tosiasioihin tukeutuen ja yhteistoiminnan suomia etuja vahvistaen sekä EU:n tarjoamia ’työkaluja hyödyntäen’.

”Tehtävämme on Kouvolan elinvoimaisuuden edistäminen ja tätä työtä me teemme hyvässä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, muun muassa osana koko maakunnan kehittämistä”.

Kumppanuutta tarjolla!

Kinnon sijoittumispalvelujen kumppanina pääset mukaan paikallisiin, valtakunnallisiin ja kansainvälisiin yritysverkostoihin. Tarjoamme yhteistyötä sekä alueellisten että EU-kehittämishankkeiden kanssa; hankeyhteistyö antaa yrityksellesi lisäpotkua liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja kasvuun.

Toimimme yhden luukun periaatteella! Kontaktit mm. Kouvolan kaupunkiin, TE-palveluihin ja ELY-keskukseen järjestyvät kaikki meidän kauttamme.

Autamme yritystäsi löytämään oikeat rahoitusvaihtoehdot (esim. Finnvera, ELY-keskus, Tekes, Horizon 2020). Olemme mukana sekä neuvotteluissa että hakuprosessissa.

Sijoittumispalvelut-tiimi

Tiimimme auttaa sinua ja yritystäsi. Laitetaan yhdessä bisnes rullaamaan Kouvolassa ilman turhia viivyttelyjä.

Ota yhteyttä - olemme käytettävissäsi!