Kouvolan Yrityspalvelutalo sijoittuu Manskille

Kouvolan Yrityspalvelutalo Oy on ostanut Kauppakeskus Manskin Trevianin hallinnoimalta Agore Kiinteistöiltä 6.6.2022. Kiinteistön omistus ja hallintaoikeus siirtyivät uudelle omistajalle heti kaupanteon yhteydessä.

”Yrityspalvelutalon sijoittuminen Kouvolan keskustaan oli osakkaiden vahva tahtotila alusta alkaen”, kertoo hankkeessa projektipäällikkönä toiminut yhtiön va. toimitusjohtaja Jenni Liikkanen.

Kiinteistöön tullaan tekemään laaja remontti, jolla kauppakeskus muutetaan uuteen käyttötarkoitukseen nykyaikaisiksi toimisto- ja liiketiloiksi sekä oppilaitosten käyttöön. Taloon tulee myös yhteiskäyttöisiä hub-tiloja sekä kokous- ja neuvottelutiloja. Yrityspalvelutalosta rakennetaan alusta tapahtumille, yhteistyölle ja verkostoitumiselle.

”On hienoa, että tämä seudun elinvoimaa ja kasvua tukeva hanke etenee. Manski on hyvä valinta Yrityspalvelutalon sijainniksi, ja kiinteistön muutostyöt uuteen käyttötarkoitukseen pyritään käynnistämään mahdollisimman pian. Työtä on kuitenkin vielä paljon jäljellä ennen kuin Yrityspalvelutalon toiminta täydellä teholla käynnistyy. Tiedotamme hankkeen etenemisestä ja aikatauluista tarkemmin vielä kesän kuluessa”, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jari Jaakkola.

Paikallisten yrittäjien, yrittäjäjärjestöjen ja Kouvola Innovation Oy:n omistaman Yrityspalvelutalon odotetaan merkittävästi vilkastuttavan keskusta-aluetta. Taloon tulee sijoittumaan oppilaitoksia ja useita eri organisaatioita.

”Myyjän puolesta olemme tyytyväisiä nyt toteutettuun kauppaan, jossa ostajaksi löytyi paikallinen toimija, jonka tavoitteena on kehittää Kouvolan keskustan elinvoimaa ja luoda uutta sisältöä Manskiin. Toivotamme ostajalle menestystä liiketoiminnassaan!” toteaa liiketoimintajohtaja Jussi Raitaniemi, Trevian Asset Management Oy.

Lisätietoja

Jari Jaakkola, Kouvolan Yrityspalvelutalo Oy
Hallituksen puheenjohtaja, p. 040 502 6397

Jussi Raitaniemi, Trevian Asset Management Oy
Business Director, Retail Partner, p. 050 343 8275

Scroll to top