Yrityspalvelujohtaja

Haemme yrityspalvelujohtajaa edistämään Kouvolan ja kouvolalaisten yritysten elinvoimaisuutta ja johtamaan ja kehittämään yrityspalveluitamme. Yrityspalvelujohtajan tehtävässä teet vaikuttavaa yritysläheistä kehittämistyötä ja toimit osana laajempaa paikallista ja seudullista elinkeinoyhteistyötä.

Vastuullinen ja vaikuttava tehtävä

Yrityspalvelujohtajan tehtävässä vastaat elinkaaren eri vaiheissa olevien yritysten palvelujen strategisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Toimit aktiivisesti kumppanuuksien rakentamiseksi ja vastaat työstämme eri verkostojen jäsenenä ja sopimuskumppanina. Laajaan verkostoomme kuuluu niin julkisia kuin yksityisiäkin palveluntuottajia sekä oppilaitoksia. Yrityspalvelujohtajalla on merkittävä rooli yrityksille suunnatun kehittämistoiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa sekä rahoituksen haussa.

Toimit yrityspalvelutiimin esihenkilönä ja kuulut Kouvola Innovationin johtoryhmään. Raportoit tehtävässäsi Kouvola Innovationin toimitusjohtajalle.

Yrityspalvelujohtajan roolissa olet mukana vaikuttamassa uudenlaiseen yhteistyöhön kaupungin järjestämisvastuulle siirtyvien työllisyyspalvelujen kanssa.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Odotamme sinulta liiketoimintaosaamista sekä kokemusta julkisen sektorin tehtävistä ja julkisesta yritysrahoituksesta. Tunnet eri toimialoja, ymmärrät niiden toimintalogiikkaa ja olet aktiivisesti seurannut yritysten toimintaympäristön kehittymistä. Kokemus yrityspalveluiden tuottamisesta tai liiketoiminnan kehittämisestä yrityksissä auttaa sinua menestymään tehtävässä. On tärkeää, että sinulla on kokemusta myös johtotehtävistä sekä verkostoissa toimimisesta. Kouvolan elinkeinoelämän tuntemus on etu.

Hoidat tehtävääsi itsenäisesti ja tavoitteellisesti ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Omaat ammatillista muuntautumiskykyä, joka mahdollistaa yhteistyön muun muassa erikokoisten ja elinkaaren eri vaiheissa olevien yritysten ja yrittäjien, julkisen sektorin toimijoiden, järjestöjen sekä oppilaitosten välillä. Inhimillinen työote on tärkeä sekä oman tiimisi johtajana että asiakastyössä. Asenteesi on palveleva – varmistat työssäsi tiimisi jäsenten sekä heidän asiakkaidensa onnistumisen.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa seudun elinvoimaisuuteen

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan kouvolalaisten yritysten toimintaedellytysten kehittymiseen ja koko seudun elinvoimaan. Yrityspalvelujohtajan roolissa sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen myös omaa osaamistasi. Tukenasi on tiivis, monipuolisten osaajien työyhteisö sekä kannustava ja eteenpäin katsova ilmapiiri.

Pidämme hyvinvoinnista huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, jonka lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta- ja kulttuurieduilla.

Yrityspalvelujohtaja palkataan vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan Avaintes:in mukaisia työehtoja. Osittainen etätyön tekeminen on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pasi Miettinen, pasi.miettinen@kinno.fi, p. 020 615 8814.

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:t toimitetaan sähköpostitse viimeistään 2.4.2024 osoitteella reetta.ikalainen@kinno.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana.

 

Kouvola Innovation Oy eli Kinno on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiö. Huolehdimme Kouvolan yritysten toimintaedellytyksistä ja kasvusta kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen yritystoiminnan edellytyksiä kehittämällä ja tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä alueella.

www.kinno.fi

 

Scroll to top