Yrityksen liiketoiminta uuteen nousuun!

Lähde mukaan Reboot-valmennusryhmään, jossa yritykset keskittyvät oman liiketoimintansa ytimeen ja sen kehittämiseen. Käytännönläheisen ohjauksen avulla yrityksellä on mahdollisuus saavuttaa omat tavoitteensa ja päästä haluttuun tulokseen.

”Tarjoamme yrityksille tukea käynnistää uusi vuosi kehittämistoimilla, jotka vahvistavat sekä yrityksen kilpailukykyä että liiketoiminnan kannattavuutta”, sanoo yhteyspäällikkö Leena Gardemeister Kinnosta.

Reboot-valmennukseen on osallistunut jo toistakymmentä yritystä Kouvolasta. Ohjausmenetelmän lisäksi kiitosta on kerännyt yrittäjien keskinäinen vertaistuki.

Yksi tyytyväisistä osallistujista on yrittäjä Sanna Saku, CrossFit Kouvolan omistaja ja yrittäjä.

”Valmennus oli hyvä, nimensä mukaisesti sain sen ansiosta rebootattua yritykseni toimintaa. Löysin valmennuksessa uuden ”punaisen langan” ja sain työkaluja yritykseni kehittämiseen. Konkreettinen tulos on, että lisäämme helmikuun alussa CrossFit Kouvolan palvelutarjontaa urheiluhieronnalla ja -fysioterapialla”, Sanna Saku kertoo.

Maksuttoman valmennuksen osallistujapaikat ovat täyttymässä, joten ota yhteyttä pian!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 26.1. alkavaan valmennukseen:
reetta.ikalainen@kinno.fi tai p. 020 615 9497

Valmennus on suunnattu pk- ja mikroyrityksille ja Kinno järjestää sen yhteistyössä Yrittäjän tukiverkko 2.0 – hankkeen kanssa. Asiantuntijakumppanina toimii Urpo Laakkonen Profiant Oy:stä.

Lisätietoja:

Ikäläinen Reetta

Johdon assistentti
+358 20 615 9497
+358 40 556 1947
reetta.ikalainen@kinno.fi

Scroll to top