Videokuvaus on Jeren intohimo

Kesäyrittäjänä Kouvolassa

17-vuotias lukiolainen Jere Sinelampi tarjoaa videokuvauspalveluita.

Jere Sinelampi alamäkipyöräilemässä. Kuvaaja: Laura Tamila.
Jere Sinelampi harrastaa myös alamäkipyöräilyä.

Kuvaaminen on Jeren rakkaus ja intohimo, sekä toivottavasti tuleva ammatti.

"Olen pienen ikäni kuvaillut, aluksi kännykällä. Yläkoulussa aloin kuvaamisen lisäksi harrastaa alamäkipyöräilyä ja kuvaamaan sitä. Kokemusta on kertynyt, kun olen intohimoni pohjalta tehnyt ja saanut kuvaamisen perusosa-alueet kuntoon", Sinelampi kertoo.

Jere Sinelampi on hakenut oppia kuvaamiseen ja editointiin seuraamalla alan ammattilaisten neuvoja ja vinkkejä YouTubessa.

"Niin sanotusti nextille levelille siirryin viime syksynä, kun ostin ensimmäisen ihan oikean järjestelmäkameran ja sitä pikkuhiljaa tässä olen varustellut ja syventänyt omaa osaamista."

”Olen aika luova persoona ja videokuvaus on hyvä keino ottaa se luovuus käyttöön ja ilmaista itseään.”

Mahdollisuudesta kesäyrittäjyyteen Jere kuuli isältään ja koulun Wilma-viestistä.

"Kinnon yritysneuvoja Timo Lehmusmetsältä sain konkreettisia ja hyödyllisiä neuvoja esimerkiksi asiakashankintaan liittyen," Jere kiittelee.

Jeren tavoitteena on työllistää itsensä kuvaamisella jonain päivänä. Hän haluaisi tehdä sitä mitä rakastaa ilman, että tarvitsee miettiä mistä ansiot tulevat. Jerelle ei ole väliä sillä, mitä kuvataan. Vauhdikkaiden lajien lisäksi hän kuvaa mielellään myös haastatteluita, esittelyvideoita ja ihan tavallisia aiheita.

"On mahtavaa, jos pääsee kameralla toteuttamaan jonkun toisen visiota ja tuomaan itse siihen omaa näkemystään mukaan. Se on se juttu, jota tässä rakastan," Jere Sinelampi kertoo.

Tutustu Jeren töihin verkossa: www.scandiflixmedia.fi

Scroll to top