URHEAT

Ukrainan jälleenrakentamisen mahdollisuudet Kymenlaakson yrityksille ja muille toimijoille

Hankkeen keskeisenä tavoitteena on lisätä maakunnan kehittämisorganisaatioiden yhteistyötä ja osaamista sekä kehittää palvelutarjontaa, jolla edesautetaan yritysten mukaanpääsyä jälleenrakennushankkeisiin. Hankkeessa hahmotetaan eri kehitysrahoituslaitosten ja -ohjelmien tarjoamia mahdollisuuksia ja selvitetään miten Kymenlaakson kehittämisorganisaatiot yhteistyöverkostoineen voivat tehokkaimmin edistää maakunnan yritysten ja muiden toimijoiden osallistumista Ukrainan jälleenrakentamiseen.

Kohderyhmänä ovat maakunnan yritykset sekä kehittämis- ja koulutusorganisaatiot.

Hankkeet tarjoamat palvelut yrityksille:

  • Kartoitetaan ja kuvataan kotimaisten ja kansainvälisten rahoituslaitosten ja -ohjelmien toimintatavat ja mahdollisuudet maakunnan yrityksille ja muille toimijoille Ukrainan jälleenrakennusprosessissa.
  • Kartoitetaan nykyinen osaaminen, osaamispuutteet ja yhteistyömahdollisuudet. Vahvistetaan kansallisia ja kansainvälisiä kumppanuuksia ja yhteistyöverkostoja.
  • Laaditaan hankkeen jälkeiselle toiminnalle ja etenemiselle vaiheistettu tiekartta.

Projektin nimi: URHEAT - Ukrainan jälleenrakentamisen mahdollisuudet Kymenlaakson yrityksille ja muille toimijoille
Toteutusaika: 1.2.2023 - 31.1.2024
Rahoitus: Kymenlaakson liitto

 

Ajankohtaista yrityksille

Ukrainan jälleenrakennusprosessiin liittyy lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä toimijoita ja aiheesta järjestetään kiinnostuneille tahoille myös erilaisia tiedotustilaisuuksia. Keräämme tähän listausta Ukrainan jälleenrakennusprosessiin liittyvistä tapahtumista.

 

Finnish-Ukrainian Webinar and Online Matchmaking for the ICT Sector 25.4.-31.5.

Enterprise Europe Network Finland ja Enterprise Europe Network Ukraine yhteistyökumppaneineen järjestävät verkkototeutuksena 25.4.–31.5. suomalais-ukrainalaisen matchmaking -tapahtuman ICT-tuotteiden ja -palvelujen ostajille ja myyjille. Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen.

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

 

 

Lisätietoja

Mika Penttilä

Penttilä Mika

Kehittämispäällikkö
+358 20 615 9015
mika.penttila@kinno.fi

Scroll to top