Tiia Sharp on Kinnon uusi asiakkuuspäällikkö

”Hain Kinnoon töihin, koska tahdon päästä kehittämään kotikaupunkiani Kouvolaa. Tahdon käyttää energiani ja osaamiseni Kouvolan alueen elinvoimaisuuden lisäämiseen ja saada yritykset näkemään Kouvolan vahvuudet, joihin itse uskon vahvasti”, sanoo Tiia Sharp, joka aloitti Kinnon sijoittumistiimissä asiakkuuspäällikkönä toukokuun viimeisellä viikolla.

"Tehtäväni on toimia linkkinä tänne sijoittuvien yritysten, Kinnon, kaupungin, viranomaisten ja muiden toimijoiden ja sidosryhmien välillä. Tehtäväni on löytää ja nähdä kaikki synergiat eri tahojen välillä ja yhdistää ne.”

Vahvuuteni ja intohimoni on ehdottomasti asiakasrajapinnassa työskentely ja asiakassuhteista huolehtiminen.

Tiia Sharp tulee Kinnoon Stena Recyclingista, jossa viimeksi kuluneet viisi vuotta on työskennellyt  avainasiakaspäällikkönä prosessiteollisuuden ja painotalojen kokonaisjätehuollossa. Kiertotalouden ja myynnin ammattilaiseksi Tiia Sharp on hioutunut aikaisemmissa pesteissään Hyötypaperilla, Paperinkeräys Oy:llä ja Encore Ympäristöpalveluissa.

Tiia Sharp

”Olen markkinoinnin tradenomi, minulla on jätehuollon erikoisammattitutkinto ja parhaillaan suoritan vähähiilisyyden asiantuntijakoulutusta Suomen Ympäristöopisto Syklissä.”

”Odotan kovasti uusiin ihmisiin, sidosryhmiin ja verkostoihin tutustumista ja sitä, että ne tärkeät toisiinsa sopivat palapelin palaset alkavat löytyä. On hienoa, että pääsen auttamaan yrityksiä kehittymään ja menestymään. ”

Tiia Sharp harrastaa kirkkovenesoutua Kouvolan Melojissa, crossfitiä ja mökillä puuhailua. Hän on naimisissa ja kolmen lapsen äiti.

 

Julkaistu toukokuussa 2024

Scroll to top