Maailma on nopeampi kuin koskaan!

Tavara halutaan heti, eikä kuukauden päästä. Samaan aikaan maapallon ekologisen kantokyvyn raja vaatii meitä radikaalisti vähentämään päästöjä. Tässä muutospaineessa raidelogistiikka on avainasemassa.

Kouvolasta löydät tuotantotilat ja logistiikan laadukkaat palvelut loistavien yhteyksien ääreltä. Toimitat tuotteesi asiakkaallesi nopeasti ja ilmastoystävällisesti vaikka Aasian kaukaisimpiin kolkkiin asti.

Tarjoamme erinomaiset logistiset ratkaisut liiketoiminnallesi:

  • Logistiikan, kaupan ja teollisuuden tarpeisiin soveltuva alue, jossa 230 ha rakennettua alaa
  • Rautateiden solmukohta; logistiikkahubiin kytkeytyvä osaaminen ja palvelut
  • Eri kuljetusmuodot ovat yhteensopivia
  • Pistoraiteita n. 10 km
  • Raidetta n. 100 km
  • Yrityksiä logistiikka-alueella n. 90
  • 200 logistiikka-alan yritystä koko seudulla
  • 1 700 alan työntekijää

Kouvola on ainutlaatuinen logistinen keskus ja Suomessa ainoa EU:n liikenteellisen ydinverkon rautateiden terminaalikeskus.

Kyseinen TEN-T-verkko (Trans European Network) kattaa kaikki liikennemuodot: lento-, meri-, raide- ja tieliikenteen sekä niihin liittyvät satamat, lentoasemat, terminaalit ja rajanylityspaikat. Kouvolan asema rautatielogistiikan osaamis- ja toimintakeskittymänä nojaa osaltaan myös sen erityisen vahvaan rooliin Kaukoidän ja Pohjois-Euroopan toimitusketjujen verkostoissa.

Lisäksi seudulla on rautatiealan koulutusta, joka luo edellytyksiä tulevaisuuden kehitykselle.

Kouvolan logistiikka-alue tunnetaan ja tunnustetaan myös kansainvälisesti: Kouvolan logistiikka-alue on valittu 13. parhaaksi Euroopan 300 logistiikkakeskuksen vertailussa (DGG 2020)!

Tervetuloa tutustumaan Kouvolan tarjoamiin mahdollisuuksiin liiketoiminnallesi ja kuljetuksillesi: Kouvolan erinomainen logistinen sijainti tarjoaa hyvän kilpailuedun erityisesti teollisuuden ja kaupan alan yrityksille ja niiden jakeluvarastoille.

Nykyisten yritysalueiden lisäksi vuonna 2023 valmistuva Suomen ensimmäinen sisämaan kuivasatama, Kouvola RRT-alue, tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet liiketoiminnallesi !

Tutustu aluetta hallinnoivan ja myyvän tytäryhtiömme, Railgate Finland Oy:n palveluihin täällä. (linkki vie Railgate Finland Oy:n sivuille)

 

Ota yhteyttä, niin haetaan yhdessä ratkaisut yrityksenne tarpeille Kouvolasta!

Niemi Kimmo

Toimitusjohtaja
+358 20 615 8118
kimmo.niemi@kinno.fi

Harri Mustonen

Mustonen Harri

Myyntipäällikkö
+358 20 615 4380
harri.mustonen@kinno.fi

Turunen Aleksandra

Yhteyspäällikkö
Sijoittuminen, kansainvälistyminen
Elintarvikesektori
+358 20 615 8140
aleksandra.turunen@kinno.fi

Ajankohtaista

Scroll to top