Projektipäällikkö

Haemme projektipäällikköä Kymenlaakson elintarvikesektori kansainvälisille areenoille -hankkeeseen.   

Monipuolinen ja vastuullinen tehtävä  

Projektipäällikön tehtävässä kartoitat Kymenlaakson elintarvikealan yritysten motivaatiota kansainvälistymiseen sekä tuet yrityksiä verkostoitumaan, rakentamaan oikeanlaisia jälleenmyyntisuhteita ja toimimaan kansainvälisillä markkinoilla. Tehtävässäsi tuot konkreettisia työkaluja yrityksille liiketoiminnan sekä heidän tuotteidensa räätälöinnin kehittämisen avuksi. Yritysten tukeminen viennin käynnistämisessä ja kehittämisessä luomalla sekä syventämällä kansainvälisten verkostojen toimintaa on tärkeä osa tehtävänkuvaasi. Projektipäällikön tehtävässä tulet osallistumaan myös erilaisiin tapahtumiin kotimaassa sekä ulkomailla. 

Projektipäällikkönä pidät langat käsissäsi ja vastaat hankeen toteutumisesta aikataulussa. Raportoit hankkeen tuloksista ohjausryhmälle ja rahoittajalle. Projektipäällikön tehtävässä olet avainroolissa hankesuunnitelman mukaisten toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhteistyö sidosryhmien ja hankkeen osatoteuttajien kanssa, ostopalveluiden kilpailuttaminen, hankeviestintä sekä hankkeen yleishallinnointi ovat osa monipuolista tehtävää. 

Tehtävässä menestymisen avaimet 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamistaustaa. On tärkeää, että omaat rohkean kehittämisasenteen, ymmärrät kansainvälistä B2B toimintaa ja haluat auttaa paikallisia yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä sekä viennin käynnistämisessä. Verkostoidut luontevasti niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Puhut ja kirjoitat hyvän suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.  

Kokemus rakennerahastohankkeista tai elintarvikesektorin toimintaympäristön tunteminen ovat etu.  

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa elintarvikesektorin kasvuun ja ruokavientiin 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jonka lopulliseen sisältöön pystyt oman osaamisesi mukaan vaikuttamaan. Projektipäällikön tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen myös omaa osaamistasi. Osana Kinnon tiimiä olet mukana vaikuttamassa kymenlaaksolaisen elintarvikesektorin kansainvälistymiseen. Tukenasi on tiivis, monipuolisten osaajien työyhteisö sekä kannustava ja eteenpäin katsova ilmapiiri. 

Projektipäällikkö palkataan määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa elokuussa 2024 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen tehtävä jatkuu 31.12.2026 asti. Tehtävässä noudatetaan Avaintes:in mukaisia työehtoja. Etätyön tekeminen on mahdollista. Pidämme hyvinvoinnista huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, jonka lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta- ja kulttuurieduilla. 

Lisätietoja tehtävästä sekä hankkeesta antaa Netta Selin. Sähköpostitse netta.selin@kinno.fi tai puhelimitse ke 19.6. klo 15-16, to 20.6. klo 11-12 tai ti 25.6. klo 11-12 puh. 040 660 3938. 

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:t toimitetaan sähköpostitse viimeistään 12.7.2024 osoitteella reetta.ikalainen@kinno.fi. 

 

KELKKA – Kymenlaakson elintarvikesektori kansainvälisille areenoille (1.6.2024 – 31.12.2026) on kehittämishanke, joka keskittyy Kymenlaakson elintarvikeyritysten kansainvälistymisen edistämiseen konkreettisilla työkaluilla. Tavoitteena on, että mukana olevat elintarvikeyritykset saavat parempaa ja syvempää tietämystä siitä, miten kansainvälisiä markkinoita ja potentiaalisia kumppaneita pitää lähestyä, tunnistavat tuotteidensa vientipotentiaalin, toteuttavat tuotetestausta ja keräävät kuluttajapalautetta valikoidussa kohdemarkkinassa Keski-Euroopassa. 

Kouvola Innovation Oy eli Kinno on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiö. Huolehdimme Kouvolan yritysten toimintaedellytyksistä ja kasvusta kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen yritystoiminnan edellytyksiä kehittämällä ja tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä alueella. 

www.kinno.fi 

Scroll to top