Pasi Miettinen on nimitetty Kouvola Innovationin toimitusjohtajaksi

Miettinen on hoitanut tehtävää väliaikaisena toimitusjohtajana joulukuusta 2023.

Kouvola Innovation Oy

TIEDOTE 28.6.2024

Pasi Miettisen rintakuva
Pasi Miettinen

Kouvola Innovation Oy:n hallitus on nimittänyt Pasi Miettisen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.7.2024 alkaen. Miettinen on hoitanut toimitusjohtajan tehtävää väliaikaisesti joulukuusta 2023.

Pasi Miettisellä on pitkä kokemus työstä Kouvolan elinvoimatehtävissä. Hän on toiminut Kouvola Innovationin kehitys- ja johtotehtävissä vuodesta 2009 eli yhtiön perustamisesta lähtien. Ennen toimitusjohtajuutta Miettinen toimi Kinnon hallinto- ja kehitysjohtajana. Kouvolan Pilkanmaalla asuva Miettinen on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri.

– Pasi Miettisen nimittäminen Kinnon toimitusjohtajaksi on luonteva ja yhtiön hyvää kehitystä tukeva päätös. Miettisellä on laaja kokemus Kinnon tehtäväkentästä ja hän tuntee yhtiön toimintaympäristön erinomaisesti, kommentoi Kinnon hallituksen puheenjohtaja Jukka Silén.

– Miettinen on myös Kinnon henkilökunnan keskuudessa arvostettu ja pidetty, Silén lisää.

– Olen tyytyväinen, että voin jatkaa Kinnon osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa työtä Kouvolassa toimivien yritysten tukemiseksi, uusien yritysten ja investointien houkuttelemiseksi seudulle sekä Kouvolan elinvoimaisuuden vahvistamiseksi, toteaa toimitusjohtaja Pasi Miettinen.

– Samalla voin jatkaa aloitettujen Kinnon toiminnan uudistusten eteenpäin viemistä, Miettinen jatkaa.

Lisätietoja:

Jukka Silén, hallituksen puheenjohtaja, Kouvola Innovation Oy, puh. 0500 552 747
Pasi Miettinen, toimitusjohtaja, Kouvola Innovation Oy, puh. 0400 691 221, pasi.miettinen@kinno.fi

Kouvola Innovation Oy eli Kinno on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiö. Huolehdimme Kouvolan yritysten toimintaedellytyksistä ja kasvusta kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen yritystoiminnan edellytyksiä kehittämällä ja tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä alueella.

Scroll to top