Onnea Vuoden yrittäjille!

Kouvolassa on julkistettu eri yrittäjäyhdistysten Vuoden yrittäjä -valintoja.

Valkealan Yrittäjät Ry:n Vuoden 2021 yrittäjäpalkinnon saajaksi on valittu Nosto- ja Kuljetus S. Lehtinen Oy, Simo Lehtinen. Nosto- ja Kuljetus S. Lehtinen Oy on vuonna 2006 perustettu Nostoihin ja erikoiskuljetuksiin erikoistunut yritys toimialueenaan koko Suomi. Valinnan perusteina on viime vuosina toteutetut suuret investoinnit ajanmukaiseen kalustoon ja liiketoiminnan laajentuminen. Yritys on kouluttanut aktiivisesti henkilöstöä eri tehtävissä tarvittavilla erityispätevyyksillä. Korona-ajasta huolimatta yrityksen liikevaihto on kasvanut ja kannattavuus on pysynyt hyvällä tasolla

Vuoden 2021 yksinyrittäjäpalkinnon saajaksi on valittu Kouvolan LVI-Palvelu Oy, Olavi Kunnasto. Kouvolan LVI-Palvelu Oy on vuonna 2017 perustettu täyden palvelun Lvi-yritys toimialueenaan Kouvola ympäristökuntineen. Olavi Kunnasto on vankan kokemuksen toimialallaan hankkinut yrittäjä, jonka nopea, asiantunteva ja joustava palvelu tunnetaan laajasti. Olavi on ollut yrittäjäuransa alusta mukana myös yhdistyksen toiminnassa ja tapahtumissa.

Vuoden 2021 nuoren yrittäjän palkinnon saajaksi on valittu Tmi Jesse Nikki,  vuonna 2016 perustettu Kymenlaakson alueella toimiva metsäpalveluyritys. Palveluvalikoimaan kuuluu piha- ja ongelmapuiden kaadot, metsuripalvelut sekä polttopuiden myynti. "Nuorekas, innostunut ote toimialaansa kohtaan ja asiakkailta tullut positiivinen palaute on tuonut Jesselle vakiintuneita asiakassuhteita. Jesse kokee nuorena yrittäjänä tärkeäksi yrittäjäjärjestöön kuulumisen", toteaa Valkealan yrittäjäyhdistys perusteluissaan.

Kouvolan yrittäjien valinnat

Vuoden yrittäjä: Tuulikki Castrén ja Katja Väkiparta, Aitovet Oy

Vuoden nuori yrittäjä: Miikka Sireni ja Antti Metsäketo, Metsäketo Oy

Vuoden yksinyrittäjä: Mirja Näkki, Mirja Näkki Oy

Kuusankosken Yrittäjät palkitsi vuoden yrittäjänä Sammutinhuolto Santtu Aitala Oy:n.

Kouvola Innovation Oy onnittelee lämpimästi palkittuja yrittäjiä!

 

Scroll to top