Kouvolassa onnistuu – Historiallisesta tehdasalueesta rakentui vilkas yritysalue

KINNON ASIANTUNTIJA-ARTIKKELI   |   Kymijoen rannalla entiseen paperitehtaan tiloihin perustettu Voikkaan yritysalue  pitää sisällään valmista rakennuskantaa noin 100 000 m². Pinta-alaltaan noin 60 hehtaarin alueella on mahdollisuus myös greenfield -toteutuksiin. Logistisesti erinomaisella paikalla sijaitseva alue muodostaa ainutlaatuisen ympäristön liiketoiminnalle. Yritysalueelta on rautatieyhteys Kouvolan valtakunnalliseen ja kansainväliseen rautatieverkostoon. HaminaKotka –satama sijaitsee vain noin 60 kilometrin päässä.

Yritysalueen tilat soveltuvat teolliseen tuotantotoimintaan, tarvitsetpa sitten tuhansia neliöitä tai vaikka vain yhden työhuoneen. Alueella on myös tiloja erikoistarpeisiin, kuten pitkää teollisuustilaa, korkeaa hallitilaa tai pinta-alaltaan erittäin suurta hallitilaa. ”Kouvolassa on kaiken kokoisille yrityksille loistavat mahdollisuudet toimia muun muassa monipuolisten yritysten välisten yhteistyömahdollisuuksien johdosta. Pitkäaikainen teollinen toiminta on luonut palveluyritysten alustan, joka mahdollistaa toisaalta alihankinnan, mutta myös alihankkijana toimimisen. Tämä näkyy esimerkiksi Voikkaan yritysalueen tarjonnassa”, sanoo toimitusjohtaja Jari Lahtinen, Redeve Oy.

Kumppanuutta tarjolla aktiivisten yritysten kaupungissa

Voikkaan yritysalueen lisäksi Kouvolassa on muitakin erinomaisia yritystilavaihtoehtoja, jotka löydät osoitteesta yritystilat.fi. Me kehittämisyhtiö Kouvola Innovation Oy:ssä autamme yritystäsi löytämään juuri omaan tarpeeseesi sopivan ratkaisun Kouvolassa ja tarvittaessa räätälöimme tilat yrityksesi tarpeisiin.

“Toimimme yhden luukun periaatteella. Kontaktit muun muassa Kouvolan kaupungin toimijoihin, TE-palveluihin ja ELY-keskukseen järjestyvät kaikki meidän kauttamme,” sanoo yhteyspäällikkö Aleksandra Turunen Kouvola Innovationista.

Yhteistyö alueellisten EU-kehittämishankkeiden kanssa antaa lisäpotkua liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen ja yrityksen kasvuun. Autamme yritystäsi löytämään myös oikeat rahoitusvaihtoehdot ja olemme tarvittaessa mukana sekä neuvotteluissa että hakuprosessissa.Kouvolassa on kasvun paikka. Haemme aktiivisesti uutta palvelutarjontaa sekä paikallista toimintaa täydentävää bisnestä. Kauttamme pääset mukaan sekä paikallisiin että valtakunnallisiin ja kansainvälisiin yritysverkostoihin.

Poikkeuksellisen hyvä saavutettavuus, nopeat yhteydet pääkaupunkiseudulle ja maailmalle, korkeakoulu, vahvat verkostot ja koko perheelle sujuva arki ja vapaa-aika. Harvassa paikassa yhdistyy yhtä monta menestyvän yritystoiminnan edellytystä kuin Kouvolassa!

Ole hyvä, lisätietoa ja yhteystietomme täällä.

Katso myös: Kinno Kauppalehden Kumppanisisällöissä (linkki johtaa toiselle sivustolle).

 

 

Lisätietoja:

Turunen Aleksandra

Johtaja
Sijoittumispalvelut
+358 20 615 8140
+358 40 717 3868
aleksandra.turunen@kinno.fi

Scroll to top