Kuvituskuva, jossa koivunlehtiä sekä taustalla Pohjola-talo.

Kouvolan Yritystilojen hallitus täydentyy asiantuntijajäsenellä

Kouvolan Yritystilat Oy

TIEDOTE 24.6.2024

Kouvolan Yritystilat Oy:n hallitukseen on uutena jäsenenä nimitetty rakennusneuvos Esa Eloranta.

Esa Elorannalla on monipuolinen, yli 40 vuoden mittainen kokemus rakennus- ja kiinteistöalan johto- ja hallitustehtävistä. Eloranta on aiemmin toiminut muun muassa Jatke Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Henkilökuva, jossa on Jukka Silén ja Esa Eloranta
Jukka Silén ja Esa Eloranta

– Odotan mielenkiinnolla hallitustyöskentelyä Kouvolan Yritystiloissa. Olen aiemmin toiminut yksityisissä yrityksissä, joten hallituspaikka Kouvolan Yritystiloissa on itselleni uudenlainen tehtävä, Eloranta kommentoi.

Kouvolan Yritystilojen hallituksen puheenjohtaja Jukka Silén on tyytyväinen Elorannan nimitykseen. Hallituksen asiantuntijajäsenen nimittäminen on osa toiminnan volyymin kasvamiseen valmistautumista.

– Esalla on vaikuttava kokemus alalta. Olemme hallituksessa luonnollisesti erittäin tyytyväisiä Esan suostuttua kutsuumme, Silén kertoo.

– Kouvolan Yritystilojen toiminnan volyymi tulee tulevaisuudessa kasvamaan muun muassa sote-kiinteistöihin liittyvien muutosten vuoksi. Yrityksen toiminnan kannalta on tärkeää, että myös hallitusta saadaan vahvistettua muutoksiin vastaamiseksi, Silén jatkaa.

Kouvolan Yritystilat Oy:n hallituksen kokoonpano 19.6.2024 alkaen on puheenjohtaja Jukka Silén ja varapuheenjohtaja Sheikki Laakso sekä jäsenet Esa Eloranta, Birgit Koskela, Antti Nyberg, Raija Sierman-Henttonen, Anni Villikka ja Janne Wall.

 

Lisätietoja:

Jukka Silén, hallituksen puheenjohtaja, Kouvolan Yritystilat Oy, puh. 0500 552 747

 

Kouvolan Yritystilat Oy on Kouvola Innovation Oy:n kokonaan omistama tytäryhtiö, jonka toimialana on kiinteistöjen hallinta, omistus ja vuokraus. Yhtiö omistaa noin 20 toimisto-, tuotanto- ja teollisuuskiinteistöä, joissa on tällä hetkellä 90 vuokralaista.

Scroll to top