Kouvolan Piha- ja talohuollon työntekijä

Luotettavalle talonmiespalvelulle on kysyntää

Petro Niemi ja yhtiökumppaninsa Tero Tyynelä perustivat Kouvolan piha- ja talohuolto Oy:n vuonna 2022. Toimitusjohtajana yrityksessä toimivalla Niemellä on maarakennusalan ja kiinteistöhuollon koulutus. Yrittäjien lisäksi yritykseen ei ole toistaiseksi työllistetty muita. Tarvittaessa töitä tehdään yhteistyössä alan yrittäjäverkoston kanssa.

Yrityksen alkuvaiheessa on haluttu pitää kustannukset maltillisina, joten yrityksen toimitilat ja osa kalustoa ovat vuokrattuja. Investointeja tehdään toiminnan laajenemisen myötä ja kannattavuus huomioiden.

”Yrityksemme toiminnan tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Kunnioitamme asiakkaitamme tarjoamalla heille laadukasta palvelua”, Petro Niemi sanoo. ”Alalla on kovaa kilpailua, jossa pienemmät yritykset pärjäävät panostamalla hyvään asiakaspalveluun. Hyvin tehty työ on yrityksen paras markkinointikeino”, Tero Tyynelä lisää. Hänellä on myös rakennusalan yritys, TT Monitoimipalvelut Group Oy, joka toimii pääosin Helsingissä.

Kouvolan piha- ja talohuolto Oy:n päätoimiala on nimensä mukaisesti kiinteistöpalvelu, jota tarjotaan ensisijaisesti Kouvolan alueelle jatkuvalla sopimuksella tai tuntitalkkarointina. Monipuolisiin palveluihin kuuluvat kiinteistöhuollon lisäksi siivouspalvelut, rakennustyöt, pihojen saneeraukset ja salaojatyöt. ”Tänä päivänä on kysyntää omalle, luotettavalle ja hyvin saavutettavissa olevalle talonmiehelle”, Tero Tyynelä kertoo.

Kouvolan piha- ja talohuolto

Kiinnostaako yrittäjyys?

Timo Lehmusmetsä

Lehmusmetsä Timo

Yritysneuvoja
Yrityksen perustaminen
+358 20 615 5957
+358 40 483 2957
timo.lehmusmetsa@kinno.fi

Scroll to top