”Kouluttaja haastoi sopivasti”

Reboot-valmennus on saanut yrittäjiltä pisteitä

Pk-yrityksille on järjestetty Kinnossa jo parin vuoden ajan niin sanottua Reboot-valmennusta. Valmennuksessa yrityksille haetaan liiketoimintansa kehittämiseen analyysi-, suunnittelu- ja johtamismalleja, digitaalisia työkaluja ja menetelmiä, joiden turvin toiminnan fokusta on mahdollisuus tarkentaa ja reagoida toimintaympäristön muutoksiin ripeämmin.

Valmennus on saanut yrittäjiltä hyvää palautetta.

Perheyrityksessä markkinointivastaavana työskentelevä Sarianne Solio koki valmennuksen hyödylliseksi.

”Itselläni ei oikeastaan ollut ennakko-odotuksia valmennuksen suhteen, vaan tulin paikalle avoimin mielin. Kouluttajan kanssa keskusteltuani sain järjesteltyä omia suunnitelmiani aikajanalle ja näkemykseni muuttuivat konkreettisemmiksi”, kertoo Sarianne Solio.

”Sain uudenlaista perspektiiviä ja havahduin muun muassa siihen, että ei pidä ajatella liian laajasti. Löysin ydinajatukseksi etenemisen askel kerrallaan.”

”Kouluttaja haastoi sopivasti ja muilta osallistujilta sain hyödyllistä palautetta.

”Toisessa perheyrityksessämme työskentelen operatiivisissa tehtävissä ja joka paikan höylänä. Jatkossa koen tarvitsevani lisää yritysverotukseen ja kannattavuuteen liittyvää oppia.”

”Haluan ehdottomasti jatkaa yrittäjänä –mutta en yksinyrittäjänä. Pidän yrittäjän vapaudesta, mutta ajoittain se voi olla todella uuvuttavaa. On haasteellista erottaa vapaa-aika työnteosta ja suunnitella loma-ajat hyvissä ajoin.”

 

Kuvateksti: Kahdessa perheensä yrityksessä työskentelevä Sarianne Solio koki Reboot-valmennuksen itselleen hyödylliseksi.

Valmennuksesta lisätietoja antaa:

Scroll to top