Varustamo-hankkeen omistajanvaihdos-asiantuntijat

Asianajotoimisto Hiltunen, Lepistö & Liukkonen

Asianajajilla pitkä kokemus yritysten ja yrittäjien palvelemisessa lakiasioissa. Muun muassa yritysten sopimusasiat, yhtiöoikeusasiat, perintä- ja konkurssiasiat, riita- rikostilanteisiin liittyvät oikeudenkäynnit sekä kiinteistöjen omistus- tai ongelmatilanteisiin liittyvät asiat ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

www.hll.fi

***

Cwan Oy

Osmo Siira, asiantuntija

Asiantuntijapalvelut yrityksille. Yrityksen perustaminen, yrityskaupat ja niihin liittyvät järjestelyt, yrityksen lopettaminen ja sopeuttamistoimenpiteet, sukupolvenvaihdokset, arvonmääritykset, analyysit ja tilannekartoitukset. Yhtiömuodon muutokset, vero- ja rahoitusneuvonta.

www.cwan.fi

***

Diverto Oy

Teemu Yrjönen, TMA Finland ry:n sertifioima tervehdytyskonsultti, Yleinen Teollisuusliitto ry / HANNE-neuvottelukunnan sertifioima Early Warning -erityisneuvoja ja -uudistaja.

Erityisosaamisena yrityksen tervehdyttäminen. Tilanneanalyysit ja toimenpide-ehdotukset yrityksen johdon, omistajien ja rahoittajien tarpeisiin nopeasti ja ammattitaidolla.

www.diverto.fi

***

KPMG Suomi

Paavo Martikainen, veroasiantuntija. Pk-yritysten sekä kansainvälisten että kotimaisten konsernien veroneuvonta.

Yritysverotus sekä yritys- ja omistusjärjestelyjen ja yrityskauppojen suunnittelu. Erilaiset rakennejärjestelyt.

www.kpmg.com/fi

***

Mionki Oy

Asko Virén, auktorisoitu yritysvälittäjä

Yrityksen omistajanvaihdosneuvonta. Kauppahinta-arviot ja arvonmääritykset, myyntikohteiden markkinointi, ostajien ja myyjien haku, sopimusneuvottelut sekä rahoitus- ja verotusneuvonta, yrityskaupan toteutus ja jälkihoito.

www.yrityskaupat.net

***

Pro-Agria Etelä-Suomi ry

Liiketoiminnan kehittäminen ja henkilöstöjohtaminen, omistajanvaihdokset, talous.

 • Karita Alén, asiantuntija
  Yrityspalvelut, omistajanvaihdokset ja omistusjärjestelyt, yrityksen myyntikuntoon laittaminen, yrityksen tuotannon tehostaminen, myynti ja markkinointi ja muu yritysneuvonta.
 • Juha Tynkkynen, asiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja
  Yrityksen omistusjärjestelyt, yhtiöittämispalvelut, osakeyhtiöiden verotus, omistajanvaihdosten verotus ja kiinteistövälitys.
 • Auli Teppinen, asiantuntija, yrityspalvelut
  Yritysten omistajanvaihdokset, yrityksen myyntikuntoon laittaminen, tuotannon tehostaminen, strategian suunnittelu ja muu yritysneuvonta.
 • Hirvijoki Mika, asiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja
  Yritysten omistajanvaihdokset ja muut omistusjärjestelyt sekä omistajanvaihdosten verotus.

www.proagria.fi/keskukset/proagria-etela-suomi

***

Tulosmarkat Oy

Marja-Leena Joukainen, asiantuntija

Asiantuntijapalveluja yrityksille. Liiketoiminnan kehittäminen: markkinointi, myynti, kannattavuuden parantaminen. Henkilöstön valmennus: johtaminen, esimiestyö, vuorovaikutus, ajankäyttö, liiketoiminnan eri osa-alueet.

www.tulosmarkat.fi

***

TulosTaitoa Oy

Mika Lokkila, asiantuntija

Yritysten omistajanvaihdokset, tilanneanalyysit ja verosuunnittelu. Rahoitus- ja yritystukineuvonta ja -suunnittelu. Liikeyritykset, maa- ja metsätalousyritykset, kiinteistöyhtiöt. Alkavan yrittäjän vakuutukset, osakassopimukset, riskienhallinta. Luopuvan yrittäjän yrityksen jälkihoito (purkaminen tai vastaanottaminen).

www.tulostaitoa.fi

Yhteyshenkilösi Kinnossa:

Sipilä Nora

Asiantuntija
Omistajanvaihdokset
+358 20 615 5070
+358 40 661 4170
nora.sipila@kinno.fi

Scroll to top