Jenni Liikkanen Kouvolan Yrityspalvelutalon toimitusjohtajaksi

Kouvolan Yrityspalvelutalon hallitus on valinnut Jenni Liikkasen yhtiön toimitusjohtajaksi 1.7.2022 alkaen. Yrityspalvelutalon konsepti kiinnostaa selvästi ympäri Suomea, sillä avoimena olleeseen toimitusjohtajan tehtävään tuli peräti 17 hakemusta. Hakijoita oli sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, työkokemuksella ja koulutuksella mitattuna taso oli korkea. Osa heistä oli Kouvolaan paluumuuttoa suunnittelevia.

”Hallituksen asettama työryhmä haastatteli osaa hakijoista, ja päätti haastattelujen jälkeen kutsua soveltuvuustesteihin kaksi hakijaa. Haastattelujen ja testien jälkeen työryhmä päätyi yksimielisesti suosittelemaan hallitukselle Jenni Liikkasen valintaa toimitusjohtajaksi. Hänellä on vahvat valmiudet jatkaa projektipäällikkönä ja väliaikaisena toimitusjohtajana aloittamaansa työtä Kouvolan Yrityspalvelutalon kehittämiseksi”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Jari Jaakkola.

”Uskon Yrityspalvelutalon mahdollisuuksiin luoda lisäarvoa verkostoitumisen kautta ja rakentaa uutta toimintakulttuuria Kymenlaaksoon”, kommentoi toimitusjohtajana aloittava Jenni Liikkanen.

Kouvolan Yrityspalvelutalon tarkoituksena on parantaa kaupungin, yrittäjäyhdistysten, yrittäjien ja oppilaitosten välistä yhteistyötä luomalla konkreettinen alusta toimijoiden väliselle yhteistyölle ja verkostoitumiselle koko Kymenlaaksossa. Perustajat uskovat vahvasti, että tiivistyvä yhteistyö edistää uusien innovaatioiden ja uuden liiketoiminnan syntymistä. Yrityspalvelutalon konseptiin kuuluu myös, että työllistämisen monialaiset palvelut ovat sekä yritysten että työnhakijoiden helposti saavutettavissa.

Kouvolan Yrityspalvelutalon perustivat keväällä paikalliset yrittäjät, yrittäjäjärjestöt sekä Kouvola Innovation Oy. Yhtiö osti aiemmin kesäkuussa Kauppakeskus Manskin Kouvolan ydinkeskustasta ja käynnistää nyt laajan rakennustyön sen muuttamiseksi uuteen käyttötarkoitukseen sopivaksi. Kiinteistöön ovat sijoittumassa mm. LUT-yli­o­pis­ton Kou­vo­lan yk­sik­kö, Kymen Yrittäjät, Kouvola Innovation, am­mat­ti­kor­ke­a­kou­lu Xamk, Edu­ko ja Kou­vo­lan Rau­ta­tie- ja Ai­kuis­kou­lu­tus Oy KRAO. Taloon tulee myös yhteiskäyttöisiä hub-tiloja sekä kokous- ja neuvottelutiloja, se on lisäksi alusta tapahtumille, yhteistyölle ja verkostoitumiselle.

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Jari Jaakkola
p. 040 502 6397

Scroll to top