Innovaationeuvonnan asiantuntijaverkosto

Osana Kinnon asiantuntijaverkostoa

Asianajotoimisto Hiltunen Lepistö & Liukkonen
Käsityöläiskatu 4, 45100 Kouvola
www.hll.fi

AA Marko Rajaniemi
etunimi.sukunimi@hll.fi
p. 0207 595 495

Toimistollamme on pitkä kokemus niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin palvelemisesta lakiasioissa. Myös kunnalliset liikelaitokset ja pankit ovat yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme. Innovaationeuvonnassa palvelujamme ovat mm. ennakkotutkimus tavaramerkin rekisteröitävyydestä, tavaramerkin rekisteröintihakemuksen jättäminen Suomeen, erilaiset immateriaalioikeuteen ja liikesalaisuuksiin liittyvä neuvonta, rekisteröinti, lausuntopyynnöt tekijänoikeusneuvostolle.

***

Berggren Oy
PL 16, 00101 Helsinki
www.berggren.eu

Marjut Lattu-Hietamies, eurooppapatenttiasiamies
marjut.lattu-hietamies(at)berggren.fi

p. 010 226 0234

Berggrenin palvelut kattavat kaikki IP-näkökulmat: idea, ympäristö, hallinta, liikevaihto, sopimukset, riidat. Meillä on 9 toimipistettä Suomessa ja olemme vahvasti läsnä myös muualla Euroopassa sekä USA:ssa. Meillä työskentelee eurooppapatenttiasiamiehiä, tavaramerkkiasiamiehiä ja EU-mallioikeusasiamiehiä. Lisäksi Berggrenillä on useita IPRsopimuksiin perehtyneitä lakimiehiä. Meiltä mm. IPR-koulutukset, uutuustutkimukset, suojaustarpeen arviointi ja patentointiin liittyvät selvitykset ja kaupallistamiskartoitus.

***

Markinvest Oy
Karjalankatu 35 A, 15150 Lahti
www.markinvest.fi

Pekka Peltonen
pekka.peltonen(at)markinvest.fi
p. 040 900 0322

Markinvest Oy on toiminut 35 vuotta, olemme kokeneita markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittäjiä ja kumppaneita, kun haluat parantaa liiketoimintaasi Suomessa, Venäjällä ja Kazakstanissa. Tarjoamme neuvontaa ja verkostoja tuotteen/idean kaupallistamiseksi, markkinoimiseksi, uutuustutkimuksen, suojausmallin ja lisenssisopimuksen tekemiseksi. Meillä on pitkä kokemus innovaatiotoiminnan eri alueilta sekä mm. Kasvu Open sparrauksista ja Business Finland innovaatiosetelitoiminnasta.

***

Yrjö Ylä-Jussila, innovaationeuvoja, yrittäjä
Kuppilantie 8, 54100 Joutseno
yrjo.yla-jussila(at)pp.inet.fi

p. 040 827 3523

Toimin innovaationeuvonnan konsulttina. Minulla on pitkä työkokemus Keksintösäätiön keksintöasiamiehenä, teknillinen koulutus sekä käytännön kokemusta tuotekehitys- ja suunnittelutehtävistä teollisuudessa. Tarjoan mm. idean uutuuden ja keksinnöllisuuden arviointia, neuvontaa teollisoikeuksien käytöstä ja soveltuvuudesta asiakkaan hankkeeseen, sopimusneuvontaa sekä teknistä neuvontaa valmistustekniikan ja rakenneteknisen toteutuksen osalta.

Scroll to top