Inkeroisten monitoimitalon rakennusprojekti etenee

Tulossa useita kilpailutuksia

Alkukesään mennessä kilpailutukseen ovat lähdössä mm. puhallusvillat, kittaukset, pihaurakka, pihavarusteet, kalusteet, sisäpuolen listoitukset, koneet ja laitteet sekä myöhemmin varusteet ja loppusiivous. Puisista sisälasiseinistä on tarjouskilpailu parhaillaan menossa. Peltitöiden tarjoustenjättöaika päättyy perjantaina 5.4.2024.

Aliurakointimahdollisuuksista kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan hankinta-asiamiehen aliurakoitsijalistalle sähköpostilla: marita.melkko@kinno.fi.
Työmaan ja rakentajan yhteystiedot (SRV) täällä.

Hanke työllistää paikallisia yrityksiä sekä suoraan että välillisesti, ja parhaimmillaan työmaalla työskentelee noin 100 henkilöä. Esimerkiksi kaikki työmaalla syksyllä 2023 toteutetut näkyvät rakenteet on tehty paikallisten  yritysten toimesta. Maanrakennus- ja betonitöitä tekee Terra Infra Oy apunaan mm. Jarmo Toikka Ky Inkeroisista sekä Kuusan Maansiirto Oy. Rakennusurakoita toteuttamassa on myös kouvolalainen Rakennuspalvelu Muuronen Oy. Betonielementtirakenteiset seinät ja sokkelit on niin ikään valmistettu Joutsenon Elementin Kouvolan tehtaalla.

Projekti toteutetaan yhteistoiminnallisena KVR-urakkana. Toteutuksessa korostuu yhteistoiminnallisuus KVR-urakoitsijan, rakennuttajan, suunnittelijoiden ja rakennuksen tulevien käyttäjien välillä.

Rakennuksessa suositaan terveellisiä, ekologisia ja kiertotalouden ratkaisuja. Rakennukseen on suunniteltu muun muassa massiivipuurakenteinen runko, aurinkopaneelit ja monikäyttöiset tilat. Rakennuksen sisäpuoliset maanrakennustyöt tehdään sähkökäyttöisillä maanrakennuskoneilla. Piha-alueelle haetaan lupaa käyttää Kouvolassa tuotettua purkubetonimursketta täyttömateriaalina, mikä säästäisi luonnonvaroja ja ehkäisisi jätteen syntymistä. Rakennukselle haetaan kolmen tähden RTS-ympäristöluokitussertifikaattia.

Elokuussa 2025 avautuvaan kaksikerroksiseen puurakenteiseen monitoimitaloon tulee koulu-, esikoulu- ja varhaiskasvatustilat lähes 700 lapselle sekä tilat kirjastolle, nuorisopalvelulle, järjestöille, seuroille, kansalaisopistolle ja muille vapaa-ajan aktiviteeteille.

Hankinta-asioissa asiantuntijasi on:

Marita Melkko

Melkko Marita

Hankinta-asiamies
Julkiset hankinnat
+358 20 615 5039
+358 40 489 9299
marita.melkko@kinno.fi

Scroll to top