Kolme ihmistä keskustelemassa

Haemme uutta (työ)voimaa: Elintarvikealan asiantuntija

Haemme elintarvikealan asiantuntijaa Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (KEKE) -hankkeeseen.

Monipuolinen ja vastuullinen tehtävä

Elintarvikealan asiantuntijan tehtävässä olet avainroolissa kehittämässä Kouvolan ja koko Kymenlaakson elintarvikesektoria. Tehtävässäsi vahvistat alan toimijoiden välistä yhteistyötä ja kehität synergiamahdollisuuksia yli toimialarajojen. Välität uusinta tietoa, neuvot ja tuet elintarvikealan yrityksiä. Alan asiantuntijana olet mukana lisäämässä Kymenlaakson elintarvikesektorin tunnettuutta ja näkyvyyttä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Elintarvikealan asiantuntijana teet yhteistyötä Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka -hankkeen muiden osatoteuttajien kanssa muun muassa tuotekehityksen ja innovaatiotoiminnan toimintaverkoston luomisessa sekä yhteistyön käynnistämisessä Kouvolaan perustettavassa analyysi- ja testauskeskuksessa.

Tehtävässä menestymisen avaimet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamista sekä elintarvikesektorin toimintaympäristön tuntemusta. On tärkeää, että omaat rohkean kehittämisasenteen. Kokemus rakennerahastohankkeista on etu.

Olet tavoitteellinen ja yhteistyökykyinen, katsot tulevaisuuteen ja verkostoidut luontevasti. Työtapasi on aktiivinen ja ratkaisuhakuinen. Puhut ja kirjoitat hyvän suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä. Omaksut nopeasti uusia asioita, arvostat yhdessä tekemistä ja hallitset nykyaikaiset viestintäkanavat ja -välineet.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa kestävän ruokatuotannon kehitykseen

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jonka lopulliseen sisältöön pystyt oman osaamisesi mukaan vaikuttamaan. Asiantuntijan tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus kehittää edelleen omaa osaamistasi. Osana Kinnon tiimiä olet mukana vaikuttamassa kestävän ruokatuotannon kehitykseen. Tukenasi on tiivis, monipuolisten osaajien työyhteisö sekä kannustava ja eteenpäin katsova ilmapiiri.

Asiantuntija palkataan määräaikaiseen työsuhteeseen, joka alkaa 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen tehtävä jatkuu 30.6.2026 asti. Tehtävässä noudatetaan Avaintes:in mukaisia työehtoja. Etätyön tekeminen on mahdollista. Pidämme hyvinvoinnista huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, jonka lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta- ja kulttuurieduilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Aleksandra Turunen, aleksandra.turunen@kinno.fi, p. 020 615 8140.

Hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:t toimitetaan sähköpostitse viimeistään 14.10.2023 osoitteella reetta.ikalainen@kinno.fi. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KEKE Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka (1.10.2023-30.6.2026) on kehittämis- ja investointihanke, jolla toteutetaan elintarvikesektorin kasvuloikka ja kehitystyössä tarvittavat laboratorioinvestoinnit. Hankkeen päätavoitteena on vahvistaa Kymenlaakson elinvoimaa ja monipuolistaa alueen elinkeinorakennetta luomalla elintarvikealalle liiketoimintamahdollisuuksia ja työpaikkoja. Samalla halutaan lisätä elintarvikealan TKI-yhteistyötä ja osaamista, edistää kestävää ruuantuotantoa ja hyödyntää monipuolisemmin luonnosta saatavia raaka-aineita, tukea yritysten uudistumista, muutoskyvykkyyttä ja kasvuhakuista arvonkehittämistä, nostaa tuotteiden jalostusarvoa sekä edistää elintarvikeyritysten kansainvälistymispotentiaalia. Hanke toteutetaan ryhmähankkeena, jossa päähakijana on Kouvola Innovation Oy ja osatoteuttajina Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Xamk, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT, Kouvolan Ammattiopisto Eduko ja ProAgria Etelä-Suomi ry.

Scroll to top