Bringing Together

Bringing Together -projekti on käynnistetty suomalais-venäläisen yhteenliittymän toimesta. Partneriverkostoon kuuluvat: Pietarin kauppa- ja teollisuuskamari (Venäjä, Pietari), Eurofacts Oy (Suomi, Helsinki), Karelian Consulting Ltd. (Suomi, Savonlinna), Kouvola Innovation Oy (Suomi, Kouvola) sekä the Laboratory of Institutional Project Engineering Ltd (Venäjä, Pietari).

Bringing Together - projektin päätavoitteet:

• Yhteinen digitalisoitu investointitietokanta: yhdistetty, jäsennelty ja digitaalisesti käsitelty tieto, joka on tärkeä projektin tavoitteiden ja kohderyhmien kannalta.
• Yhteinen investointialusta liike- ja investointitoiminnalle, venäjäksi ja englanniksi. Alusta tarjoaa konsolidoitua kohdennettua tietoa, palveluja ja vuorovaikutusmahdollisuuksia projektin kohderyhmille.
• Innovatiiviset ratkaisut investointialustan ja palvelujen suunnitteluun ja kehittämiseen, joita voidaan käyttää pilottialustan säätämiseen tai vastaavien luomiseen.

Hankkeen kohderyhmiin kuuluvat pk-yritykset, start-up-yritykset, yrittäjät, innovaatioiden kehittäjät, sijoittajat, kiihdyttämöt ja akseleraattorit, liike-elämän asiantuntijat ja mentorit, alueelliset ja kansalliset viranomaiset.

Projektin kesto: 01.03.2020-30.06.2022.
Bringing Together-projektin rahoitusohjelma: South-East Finland-Russia CBC Programme 2014-2020.

 

Projektin verkkosivut  täällä  (linkki toisille verkkosivuille).

 

 

 

 

Lisätietoja

Scroll to top