Asiakkuuspäällikkö

Haemme asiakkuuspäällikköä edistämään investointien ja työpaikkojen lisääntymistä Kouvolassa.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä myyt Kouvolan vahvuuksia tänne potentiaalisesti sijoittuville yrityksille ja vastaat asiakassuhteiden hoitamisesta. Kehität Kouvolaa yhteistyössä kouvolalaisten yritysten ja muiden kumppanien kanssa.

Asiakkuuspäällikkönä johdat uuden sijoittujan Kouvolaan tiiviissä yhteistyössä paikallisen yhteistyöverkoston kanssa. Huolehdit Kouvolaan sijoittuneiden yritysten jälkihoidosta ja varmistat toimintojen sujuvan käynnistymisen. Tuet myös mahdollisten lisäinvestointien suunnittelussa ja toteuttamisessa. Toimit osana sijoittumisen tiimiämme ja raportoit sijoittumispalvelun johtajalle.

Aktiivinen myyntiote ja ratkaisukeskeisyys ovat avaimet menestykseen

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä konsultatiivisesta myyntityöstä. Tunnet eri toimialoja ja pystyt ottamaan nopeasti haltuun menestymisen edellytykset sinulle tuntemattomallakin toimialalla. Tartut esiin tuleviin mahdollisuuksiin rohkeasti ja haet aktiivisesti ratkaisuja sijoittumisen onnistumiseksi.

Hoidat tehtävääsi itsenäisesti ja tavoitteellisesti ja omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja pystyt työskentelemään sujuvasti myös kansainvälisessä toimintaympäristössä englannin kielellä. Kouvolan seudun ja elinkeinoelämän tuntemus voi olla etu.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa Kouvolan elinvoimaisuuteen

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan koko seudun elinvoimaan. Asiakkuuspäällikön roolissa sinulla on mahdollisuus kehittää edelleen myös omaa osaamistasi. Tukenasi on tiivis, monipuolisten osaajien työyhteisö sekä kannustava ja eteenpäin katsova ilmapiiri.

Pidämme hyvinvoinnista huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, jonka lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta- ja kulttuurieduilla.

Asiakkuuspäällikkö palkataan vakituiseen työsuhteeseen, joka alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan Avaintes:in mukaisia työehtoja. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolan keskustassa ja osittainen etätyön tekeminen on mahdollista.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.4.2024 InHunt Groupin sivujen kautta. Toimi nopeasti, sillä ehdokkaita haastatellaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa InHunt Group Oy:n Senior Headhunter Mika Määttä, p. 040 450 7450.

 

Kouvola Innovation Oy eli Kinno on Kouvolan kaupungin kehitysyhtiö. Huolehdimme Kouvolan yritysten toimintaedellytyksistä ja kasvusta kaupungin ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimintamme tarkoitus on seudun elinvoimaisuuden kasvattaminen yritystoiminnan edellytyksiä kehittämällä ja tukemalla yritysten syntymistä, sijoittumista, kehittymistä ja säilymistä alueella.

www.kinno.fi

Scroll to top