Yrityskummipalvelu

Onko yrityksesi toiminta tienhaarassa, etkä tiedä mihin suuntaan lähtisit?
Kokeneelta ja osaavalta yrityskummilta saat maksutonta tukea ja ohjausta yritystoiminnan kehittämiseen.

Yrityskummi auttaa hahmottamaan yrittämisen nykytilanteen, asettamaan sille tavoitteet ja oivaltamaan keinot tavoitteiden saavuttamiseen. Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja yritystoiminnan asiantuntijoita, heillä on osaamista useimmilta aloilta.

Yrityksen ulkopuolisena toimijana yrityskummi osaa tehdä oikeita kysymyksiä, joilla on merkitystä yrityksen menestymisen ja kehittymisen kannalta. Yrityskummi auttaa yrittäjää verkostoitumaan ja esittää toimivia tapoja ja välineitä ratkaisujen löytämiseen.

Kokemus kantaa

Kinnossa toimii Kouvolan yrityskummiverkoston aluetoimisto. Se koordinoi yrityskummien toimintaa sekä on siltana yrittäjien ja yrityskummien välillä. Me tunnemme yrittäjät ja tiedämme, millainen yrityskummi voisi olla tilanteeseen sopiva. Kouvolan seudun yrityskummiverkostossa on lähes parikymmentä asiantuntijaa.

Haluatko yrityksellesi kummin?

Täytä Suomen Yrityskummit ry:n sivuilta löytyvä lomake ja lähetä se palveluun. Lomake on luottamuksellinen, tiedot lähetetään Kouvolan seudulla aluekoordinaattorille ja aluekummille. Tietoja käytetään vain yrityskummipalvelun yhteydessä eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Tutustu myös Suomen yrityskummien toimintaan ja toimintaperiaatteisiin tästä.

Tahdotko yrityskummiksi?

Jos haluat ryhtyä yrityskummiksi, tutustu kummitoimintaan verkossa täältä.

 

Tiedustelut:
Jarmo Kuntonen, aluekummi
p. 0500 657 362, jarmo.kuntonen@tilintarkastuskuntonen.fi

Lisätietoja

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
Rahoitusneuvonta, omistajanvaihdokset
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top