Aloittavat yritykset

Yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyy jos jonkinmoista asiaa maan ja taivaan väliltä – aina siinä määrin, että infoähky tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin.

Tätä silmällä pitäen olemme koonneet sinulle tietopaketin, joka tarjoaa vastauksen moneen jo mielessä pyörivään kysymykseen... ja toivottavasti herättää halun kysyä lisää!

Olemme täällä sinua varten.

Varaa aika starttineuvontaan!

Henkilökohtaisessa neuvonnassa yrityksen liikeidea käydään syvällisesti läpi; erityistä huomiota kiinnitetään liiketoiminnan kannattavuuteen ja rahoitukseen.

Neuvonnan jälkeen pystyt jo paljon paremmin harkitsemaan, onko yrityksen perustaminen tarkoituksenmukaista ja kannattavaa. Uusyrityskeskuksen toimintaa tukee alueemme 24 asiantuntijayritystä ja halutessasi ohjaamme sinut heidän luokseen saamaan lisätietoa.

 

PALVELULUPAUKSEMME YRITYKSEN KÄYNNISTYSPALVELUISSA: ”Neuvonnan jälkeen mahdollisesti käynnistyvällä yritystoiminnalla on kannattavan liiketoiminnan edellytykset ja tarvittava rahoitus. Asiakkaalla on tietoa suunnitelmallisesta ja kannattavasta yritystoiminnasta. Hän on myös tietoinen toimintaansa koskevista laeista ja määräyksistä.”

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Timo Lehmusmetsä

Lehmusmetsä Timo

Yritysneuvoja
Yrityksen perustaminen
+358 20 615 5957
timo.lehmusmetsa@kinno.fi

Palvelut aloittavalle yritykselle

Scroll to top