Rahoitusneuvonta

Yritykset voivat tarvita rahoitusneuvontaa uuden toiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja investointien rahoittamiseen sekä yrityskauppajärjestelyihin. Kinnon yritysneuvonta auttaa yrittäjää rahoitustarpeen arvioinnissa sekä rahoitus- ja avustusmahdollisuuksien kartoituksessa.

Me autamme yritystä rahoitushakemusten laatimisessa ja tarvittavien liitteiden hankkimisessa. Näitä ovat esimerkiksi rahoitus- ja tulosennustelaskelmat sekä liiketoimintasuunnitelmien tarkennukset.

Tutustu myös Yritystulkin rahoitusohjeisiin.

Partnerina Finnvera

Parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi Kinno tekee kiinteästi yhteistyötä seudun rahoitusorganisaatioiden ja Finnvera Oyj:n kanssa. Keräämme ajantasaista tietoa erilaisista julkisista tukimahdollisuuksista ja järjestämme neuvotteluja sekä yksityisten että julkisten rahoittajien kanssa.

Kouvolan yrityksille suunnatussa palvelussa yrityksen rahoitustarpeet selvitetään aina luottamuksellisesti henkilökohtaisessa tapaamisessa. Samalla analysoidaan yrityksen nykytilanne ja laaditaan yrittäjän kanssa yhteistyössä tarvittavat rahoitus-, tulos- ja liiketoimintasuunnitelmat.

Linkki Finnveran sivuille: Finnvera

Lisätietoja sinulle antaa

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top