Omistajanvaihdos

Oletko kenties ostamassa yritystä – tai myymässä?

Nettisivustot Yrityspörssi, Firmakauppa ja Kinnon Yritystori yhdistävät yritysten myyjät ja ostajat. Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa.

 

Yrityspörssi

Yrityspörssi.fi on kävijämääriltään Suomen suurin yritysten kauppapaikka verkossa. Yrityspörssiin voit jättää ilmoituksen myytävästä yrityksestä, jolla tavoitat palvelun 40.000 kuukausittaista kävijää.

Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien perustama ja osin omistama palvelu. Voit ilmoittaa itse tai soittaa numeroon 010 339 3300, jolloin Yrityspörssi kirjoittaa ja julkaisee ilmoituksesi täyspalveluna.

yritysporssi.fi

 

Firmakauppa

Voit jättää myynti-ilmoituksen maksutta valtakunnalliseen firmakauppa.fi -palveluun, mikäli kohteen hintapyyntö jää alle 200 000 euron. Sivuilla on satoja ilmoituksia myytävistä yrityksistä. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä.

Palvelun tarjoaa ilmaiseksi pk-sektorin omistajanvaihdoksiin keskittynyt Suomen Yrityskaupat Oy, joka on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Suomen Yrityskaupat tekee yhteistyötä nyt myös Kinnon kanssa mikroyritysten omistajanvaihdosten onnistumiseksi. Voit kääntyä kysymysten tai kehitysehdotusten osalta joko Kinnon Leena Gardemeisterin tai Firmakaupan Hanna-Kaisa Salosen puoleen.

Hanna-Kaisa Salonen
Suomen Yrityskaupat Oy
hk.salonen@yrityskaupat.net
p. 050 3077 381
firmakauppa.fi

 

Kinnon Yritystori

Kouvolan alueella on paljon kiinnostavia, myynnissä olevia yrityksiä. Jos harkitset yrityksen ostamista, tutustu tarjontaamme Kinnon Yritystorissa. Jos taas olet myymässä yritystäsi, julkaisemme myynti-ilmoituksesi Yritystori-palvelussa maksutta.

Jos yrityskauppoja tehdessäsi tarvitset rahoitusneuvontaa, saat apua Kinnon yritysneuvonnasta. Kannattavuuslaskelmalla varmistat, onko ko. liiketoiminta järkevä ostaa ja mikä on sen takaisinmaksuaika. Hyviä taloussuunnittelupohjia löydät Yritystulkki-palvelusta. Jos sopivaa ostettavaa yritystä ei vielä ole löytynyt, niin voit ilmoittautua Kinnon ostajarekisteriin.

Omistajanvaihdos tarjoaa mahdollisuuden yrityksen kehittämiseen ja Kinnon asiantuntijoiden kanssa voit käydä läpi eri kehittämisvaihtoehtoja ja niiden rahoittamista.

Palvelumme on luottamuksellista ja sen tavoitteena on yhdistää luopujat ja jatkajaehdokkaat. Tutustu tarjontaan ja tee kauppaa!

Huomioithan, että myynti-ilmoittelu Kinnon Yritystorilla on tarkoitettu vain Kouvolassa toimiville yrityksille. Emme vastaa sivuillamme myynnissä olevien yritysten laadusta tai myyntiprosessista.

Pääset Yritystorille tästä.

Lisätietoja antavat

Jukka Antila

Antila Jukka

Yritysneuvoja
+358 20 615 6365
jukka.antila@kinno.fi

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top