Omistajanvaihdos

Oletko kenties ostamassa yritystä – tai myymässä?

Nettisivustot Yrityspörssi ja Firmakauppa sekä Kinnon yritysneuvonta yhdistävät yritysten myyjät ja ostajat. Jo olemassaolevan yrityksen ruoriin hyppääminen voi olla fiksu tapa aloittaa yrittäminen – etenkin jos yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja tuulta purjeissa.

 

Yrityspörssi

Yrityspörssi.fi on kävijämääriltään Suomen suurin yritysten kauppapaikka verkossa. Yrityspörssiin voit jättää ilmoituksen myytävästä yrityksestä, jolla tavoitat palvelun 40.000 kuukausittaista kävijää.

Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien perustama ja osin omistama palvelu. Voit ilmoittaa itse tai soittaa numeroon 010 339 3300, jolloin Yrityspörssi kirjoittaa ja julkaisee ilmoituksesi täyspalveluna.

yritysporssi.fi

 

Firmakauppa

Voit jättää myynti-ilmoituksen maksutta valtakunnalliseen firmakauppa.fi -palveluun, mikäli kohteen hintapyyntö jää alle 200 000 euron. Sivuilla on satoja ilmoituksia myytävistä yrityksistä. Kohteen voi halutessaan ilmoittaa myös ilman hintapyyntöä.

Palvelun tarjoaa ilmaiseksi pk-sektorin omistajanvaihdoksiin keskittynyt Suomen Yrityskaupat Oy, joka on Suomen Yrittäjien pitkäaikainen yhteistyökumppani. Suomen Yrityskaupat tekee yhteistyötä nyt myös Kinnon kanssa mikroyritysten omistajanvaihdosten onnistumiseksi. Voit kääntyä kysymysten tai kehitysehdotusten osalta joko Kinnon Leena Gardemeisterin tai Firmakaupan Hanna-Kaisa Salosen puoleen.

Hanna-Kaisa Salonen
Suomen Yrityskaupat Oy
hk.salonen@yrityskaupat.net
p. 050 3077 381
firmakauppa.fi

 

Kinnon Yritysneuvonta tukenasi!

Kouvolan alueella on kiinnostavia, myynnissä olevia yrityksiä, joista meillä on tietoa verkostojemme kautta. Jos harkitset yrityksen ostamista tai olet myymässä yritystäsi, ole yhteydessä yritysneuvontaamme.

Jos yrityskauppoja tehdessäsi tarvitset rahoitusneuvontaa, saat apua yritysneuvonnastamme. Kannattavuuslaskelmalla varmistat, onko ko. liiketoiminta järkevä ostaa ja mikä on sen takaisinmaksuaika. Hyviä taloussuunnittelupohjia löydät Yritystulkki-palvelusta.

Omistajanvaihdos tarjoaa mahdollisuuden yrityksen kehittämiseen ja Kinnon asiantuntijoiden kanssa voit käydä läpi eri kehittämisvaihtoehtoja ja niiden rahoittamista.

Palvelumme on luottamuksellista ja sen tavoitteena on yhdistää luopujat ja jatkajaehdokkaat. Tutustu tarjontaan ja tee kauppaa!

 

Lisätietoja antavat

Jukka Antila

Antila Jukka

Yritysneuvoja
+358 20 615 6365
jukka.antila@kinno.fi

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top