KIPINÄSTÄ KOKKO, RAHTUSESTA ROIHU

Kilpailukykyiset innovaatiot syntyvät ympäristöissä, joissa erilaiset tiedot, tarpeet ja intressit kohtaavat. Yritykset hakevat innovaatioista kilpailuetua. Innovaatiot perustuvat usein laaja-alaiseen osaamiseen ja auttavat yrityksiä rakentamaan kilpailukykyään ja lisäämään tuottavuuttaan. Innovaatioiden avulla kansantalouden tuottavuus ja yhteiskunnan hyvinvointi lisääntyvät.

Mutta millaisista innovaatioista nyt oikein puhutaan? – Me Kinnossa katsomme, että innovaatio voi olla uusi läpimurtotuote, tekninen ratkaisu tai tuotantoprosessi – mutta aivan samalla tavalla myös uusi liiketoimintamalli, arvoketju tai -verkosto.

Uusi ja parempi tapa tehdä työtä on takuuvarmasti innovaatio. Samoin tehokkaampi organisaatio- tai johtamismalli. Itse asiassa innovaation tarkka rajaaminen ja määrittely sotisi koko innovaation perusideaa vastaan.

VOITTOKORTTI KÄDESSÄ?

Älä siis jää yksin pähkäilemään, onko ideastasi mihinkään. Tule Kinnoon juttelemaan, niin katsotaan yhdessä, josko innovaatio olisi mahdollista saada siivilleen ja lentoon. Innovaationeuvonta on maksuton palvelu – eli tätä korttia ei yksinkertaisesti kannata jättää kääntämättä.

Yritykset tai yksityishenkilöt voivat ottaa yhteyttä Kinnoon hakiessaan apua tuote- tai palveluidean suojaamiseen, tuotekehitykseen tai sen rahoitukseen. Asiakas saa päätöksensä tueksi tietoa mahdollisuuksista ja vaihtoehdoista sekä ohjausta julkisiin tukipalveluihin.

Varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan: