Toimivat yritykset

Kouvolan seudun talouden ekosysteemin selkärangan muodostavat asemansa ja toimintansa jo vakiinnuttaneet yritykset, jotka eivät kenties kiri kasvupolulla, mutta kohtaavat silti toiminnassaan haasteita.

Pitkän linjan paikallinen yritys saattaa tarvita silloin tällöin tukea siinä missä vasta-alkajakin. Joskus tarvitaan ulkopuolisen näkemystä ja lisälihasta ongelmanratkaisuun; joskus haetaan “kriisiapua” tulehtuneeseen tilanteeseen.

Kinnolla on halu ja valmiudet toimia sinun yrityksesi tukena ja auttaa kohtaamaan niin pienet, keskikokoiset kuin suuretkin haasteet.

Kinno myötäelää mukana yrityksen kaikissa vaiheissa ja tietää vinkit moneen tiukkaan tilanteeseen. Varaa aika yritysneuvojaltamme!

 

PALVELULUPAUKSEMME YRITYKSEN NEUVONTAPALVELUISSA: ”Kun yrityksestä otetaan yhteyttä, Kinnon yritysneuvoja selvittää viivytyksettä asiakkaan palvelutarpeen ja tarjoaa mahdollisuuksiensa mukaan ratkaisuvaihtoehtoja. Palvelun tärkeimpiä periaatteita ovat asiakkaan kuuntelu, käytännöllinen työtapa, tuloskeskeisyys sekä asiakkaan rinnalla kulkeminen.”

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
Rahoitusneuvonta, omistajanvaihdokset
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top