Apu verkostosta

Kinnon yrityspalvelut on koonnut asiakkaiden tueksi vahvan asiantuntijapoolin. Uusyrityskeskuksessa (linkki sille sivulle) voimme tehdä asiantuntijalähetteen neuvontatapahtuman yhteydessä yli kahdellekymmenelle alueen eri alan asiantuntijalle.  Kinnon Uusyrityskeskus-toimintaa ohjaa laatujärjestelmä, joka on ISO9001-sertifioitu.

Jo toiminnassa oleville paikallisille yrityksille Kinnon kumppaniverkostoa on esitelty tämän sivun laidassa olevien teemojen kautta. Haluamme tarjota yrityksillemme osaavia kumppaneita ja tuoda heidät esille.

Kutsumme eri toimijoita liittymään mukaan ja tarjoamaan palvelujaan – olivat ne sitten maksuttomia tai maksullisia. Verkoston jäsenyys on maksutonta ja me Kinnossa koordinoimme toimintaa.

Maksuton alkukartoitus

Asiantuntijayhteistyössä ja yhteisessä asiakaspalvelussa tähtäin on korkealla: haluamme lisätä neuvonnan tehokkuutta ja tarjota entistä parempaa palvelua yrityksille.

Asiantuntija-avun kautta yritys saa henkilökohtaista, puolueetonta ja paikallista opastusta. Tilanteen alkukartoitus on aina maksutonta.

 

Haku asiantuntijaksi näillä lomakkeilla:

Yritys- ja yhteisöasiantuntijat
Henkilöasiantuntijat

Palautus sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen: leena.gardemeister@kinno.fi.

Lisätietoja:

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Scroll to top