Kouvolan yrittäjäpalkinnot on jaettu

Marraskuun alkupuolella on perinteisesti järjestetty yrittäjäjuhlia ja palkittu yrittäjiä. Pandemian takia juhlat on pitkälti tänä vuonna jätetty väliin, mutta yrittäjäjärjestöt ovat valinneet Vuoden yrittäjiä, yrityksiä ja Vuoden nuoria yrittäjiä.

Valkealan yrittäjät julkisti vuoden 2020 yrittäjävalintansa perjantaina 13.11. Vuoden yrittäjäpalkinnon saajaksi yhdistys valitsi Jarkko ja Eveliina Hälikän yrityksen Kymen Lehmuskoti Oy:n. Lehmuskoti tarjoaa vanhuksille ja vammaisille suunnattua palveluasumista ja työllistää 13 henkilöä.

Vuoden yksinyrittäjäpalkinnon saajaksi Valkealan yrittäjät nimesi Sari Lahti-Hautamäen, jolla Kouvolassa Salpausselänkadulla on yritys Parturi-Kampaamo Solina. Katso videolta yrittäjän haastattelu (linkki YouTubeen).

Kouvolan yrittäjät palkitsivat 11. marraskuuta Vuoden yrityksenä puurakenteisia elementtejä valmistavan Elementit-E:n. Rakennusneuvos ja toimitusjohtaja Veli Hyyryläinen on toiminut yrittäjänä yli 40 vuotta.

Vuoden nuoreksi yrittäjäksi Kouvolan yrittäjät nimesi Mielakan Rinnekeskuksen toimitusjohtaja Inka Kaltolan. Pitkään rinnekeskuksessa työskennellyt Inka Kaltola aloitti toimitusjohtajana vuonna 2019 ja on kehittänyt keskuksen toimintaa ympärivuotiseksi ulkoilualueeksi.

Jaalan yrittäjät valitsi vuoden nuoreksi yrittäjäksi SEO-huoltoasemayrittäjä Atte Kohtaniemen. Vuoden 2020 yrittäjäpalkinnon sai Marja-Liisa Pusa, joka toimii Kimolantien varressa sijaitsevan Pusan Bakarin yrittäjänä. Jaalan yrittäjät järjesti yrittäjäjuhlan 7. marraskuuta.

Anjalankosken yrittäjien valinta Vuoden yrittäjäksi on Arto Ansas, jolla on takana 40-vuotinen ura kuljetusalan yrittäjänä. Vuoden nuoreksi yrittäjäksi Anjalankosken yrittäjät nimesivät Kuljetusurakointi Noukkala Oy:n yrittäjän Eetu Noukkalan.

 

Parhaimmat Onnittelut Palkituille !