Verstas 24 Oy palvelee yksinyrittäjiä ja pienyrityksiä

Verstas 24 Oy tarjoaa Kouvolan keskustan tuntumassa täysimittaisen puusepänverstaan ja toimitiloja aloittaville yrityksille. 

Yrityksen toiminnan tavoitteena on tuottaa mahdollisimman hyviä, paikallisten pienyritysten ja aloittavien yksinyrittäjien toimintaa tukevia palveluja. Yrityksen palvelut ovat tarjolla myös yksityishenkilöille.

”Käytän saamani kannusterahan tarjottavan palvelun parantamiseen ja maanlaajuisestikin merkittävän palvelukonseptin kehittämiseen”, kertoo toimitusjohtaja Juha Varanka.

Yritys on toiminut vajaat kolme vuotta ja sen palveluja käyttää säännöllisesti kymmenkunta pienyritystä ja useita kymmeniä yksityishenkilöitä. Verstaan toiminnan ansiosta Kouvolaan on muuttanut uusia asukkaita ja yrittäjiä. Palvelukonseptin mukaan tiloja käyttäville yrityksille tarjotaan sopimushintaan protopaja- ja tuotantotiloja sekä mainos-, käännös- ja kirjanpitopalveluja.

”Kannattaa tulla tutustumaan tiloihimme ja palveluihimme”, Juha Varanka toivottaa sekä yrittäjät että yksityiset tervetulleeksi.

 

verstas24.fi

 

TAKAISIN