Yrittäjän tukiverkko

Keskeinen tavoite on yritysten avustaminen koronakriisissä ja toipumisessa sen aiheuttamista ongelmista eri alojen asiantuntijoiden tuella. Lisäksi projektissa kehitetään yritysten osaamista digitaalisessa liiketoiminnassa. Tavoitteena on myös yritysten muutosvalmiuksien lisääminen, elinkelpoisuuden parantaminen, liiketoiminnan kehittäminen ja sitä myötä työpaikkojen säilyminen.

Projektin tuloksena koronakriisistä kärsineet yritykset ovat saaneet välitöntä apua taloutensa vakaannuttamiseen ja myyntinsä käynnistämiseen sekä uusien ideoiden että digitaalisten kanavien hyödyntämisen kautta. Koronaepidemia oli hyvin konkreettinen ja myös tulevaisuudessa todennäköisesti paljonkin eri aloihin vaikutuksia ulottava tekijä. Näin ollen yritysten muutosvalmius ja valmius toimia äkillisesti ja radikaalistikin muuttuvissa toimintaympäristöissä on paremmin turvattu projektiin osallistuneiden yritysten osalta.

Tuen kohteena ovat työllistävät pk-yritykset, yksinyrittäjät, joilla ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on suunnitelmissa sekä yksinyrittäjät, jotka verkostoituvat suurempien tarjousten ympärille ja tuottavat palveluja verkostossa yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa.

Huom. Johtuen suuresta hakemusmäärästä ja rajallisesta budjetista asiantuntija-avun haku on toistaiseksi keskeytetty. Käsittelemme tähän mennessä saapuneet hakemukset ja olemme yhteydessä hakijoihin.

 

Sparrausta ja tukea digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen

Eteneekö yrityksen digikehitysprojekti suunnitellusti? Verkkokauppa löytyy mutta haluaisit tehostaa myyntiä? Yrityksen väki on etätöissä, miten johdat tiimiä ja pidät yhteishengen yllä?  Yrittäjän tukiverkko tarjoaa syksyn ja alkuvuoden aikana myös ajankohtaisia, maksuttomia webinaareja ja räätälöityjä digiklinikoita yritysten digiloikan tueksi ja digitaalisen liiketoiminnan vauhdittamiseksi. Kartoitamme yritysten toiveita ja tarpeita, joiden pohjalta voimme suunnitella ja räätälöidä tarjontaa. Kerrothan toiveistasi ja tarpeistasi täällä (linkki kyselyyn).

Projektia hallinnoi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä Kouvola Innovation Oy:n ja Cursor Oy:n kanssa.

Toteutusaika: 1.7.2020 – 31.3.2021
Rahoittaja: Kymenlaakson liitto

Lisätietoja

Leena Gardemeister

Gardemeister Leena

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8191
leena.gardemeister@kinno.fi

Turunen Aleksandra

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8140
aleksandra.turunen@kinno.fi

Scroll to top