Tarjolla maksutonta asiantuntija-apua yrityksille

Suosittu Yrittäjän tukiverkko -projekti sai jatkoa! Kymenlaaksolaiset, työllistävät pk-yritykset ja yksinyrittäjät voivat jälleen hakea maksutonta asiantuntija-apua korona-kriisin aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa.

Yrittäjän tukiverkko 2.0 -hankkeesta voidaan myöntää tukea asiantuntijapalveluun, jota tarjotaan toimintaansa kehittäville ja koronahäiriöstä toipuville pk-yrityksille ja yhden hengen yrityksille, joilla seuraavan työntekijän palkkaaminen on suunnitelmissa tai yhden hengen yrityksille, jotka verkostoituvat suurempien tarjousten ympärille ja tuottavat palveluja verkostossa yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa.

Hakuaika on 9.8.2021- 31.3.2022.

Mukana on 23 asiantuntijapalveluita tarjoavaa yritystä koko Kymenlaakson alueelta. Käytännössä mukaan tukitoimenpiteisiin pääsevät nopeimmat hakemuksen tekijät.

Yrityksille tarjolla olevat asiantuntijapalvelut:

  • Taloudellisen tilanteen tarkastelu, rahoitusratkaisujen selvitys ja suunnitelmat vakautuskeinojen käyttöönotosta,
  • Lakipalvelut, esimerkiksi saneerausvaiheeseen päätyneiden yritysten tervehdyttämissuunnitelmiin,
  • Digitalisaation mahdollisuuksien tunnistaminen ja liiketaloudellinen tarkastelu, sekä
  • Yritystoiminnan tuottavuuden ja tehokkuuden kehittäminen esim. Lean-menetelmää hyödyntäen
  • Markkinoinnin ja myynnin tehostaminen, uusien asiakkuuksien ja markkina-alueiden löytäminen.

Kinnon ja Cursorin yritysneuvonnat toimivat tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa. Näin varmistetaan yrityksen kokonaisvaltainen hyöty palvelukokonaisuudesta ja kehitystoimenpiteiden eteneminen. Kehittämistoimenpiteitä voivat olla esimerkiksi talouden vakauttamissuunnitelmat, tuottavuuden tarkastelu ja prosessien kehittäminen, liikevaihdon kasvattamisen mahdollisuuksien tunnistaminen , myynnin edistäminen ja digiprojektien käynnistäminen.

Hakemuksen voi tehdä täällä (Linkki vie hakulomakkeelle)

 

Yrittäjän tukiverkko 2.0. -projekti tukee kymenlaaksolaisia yrityksiä kriisin aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa. Projektin tavoitteena on yritysten muutosvalmiuksien lisääminen, elinkelpoisuuden parantaminen ja erityisesti digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen. Linkki projektin sivuille

Lisätietoja

Ikäläinen Reetta

Johdon assistentti
+358 20 615 9497
reetta.ikalainen@kinno.fi

Scroll to top