Talenttimagneetti

Talenttimagneetti houkuttelee osaajia Kouvolaan.

Osaavan työvoiman saatavuus nousee tulevina vuosina yhä kriittisemmäksi yrityksen sijoittumispäätöksen osatekijäksi. Projektin päätavoitteena on käynnistää osaajien houkuttelu Kouvolaan ja edistää osaavan työvoiman löytämistä maakunnan yritysten tarpeisiin.

Osaajia houkutellaan uudenlaisella yhteistyöverkostolla, joka koostuu markkinoinnista, rekrytoinnista, osaajien vastaanotosta ja integroinnista sekä Kouvolan maineesta osaajien keskuudessa. Kohderyhmänä on osaava työvoima ja opiskelijat, myös kansainväliset talentit. Kinno toimii verkoston kokoajana. Verkostoon ovat tervetulleita kaikki halukkaat, kuten työnantajat, oppilaitokset ja opiskelijajärjestöt, rekrytointiyritykset, yhdistykset, erilaiset arjen ja asumisen palveluja tarjoavat yritykset, kaupunkiorganisaatiot ja TE-viranomaiset.

Projektin tuloksena työvoiman kohtaanto-ongelmiin on reagoitu, yrityskenttää ymmärretään paremmin ja pystytään ennakoimaan tarpeita. Kouvolan ja maakunnan tunnettuus kasvaa, verkosta löytyy enemmän tietoa alueen tarjoamista mahdollisuuksista, uusia kumppanuuksia on syntynyt, oppilaitosten kanssa on testattu uusia yhteistyömuotoja vetovoimaisuuden kasvattamiseksi.

Valmennus 2021

Osaajien houkuttelun ja työnantajamielikuvan kehittämispaketti + yhteismarkkinointikampanja

Kouluttaja: Juho Toivola Tmi

3.2. - Työnantajakuva ja työntekijäkokemus
4.2. ap – Markkinoinnin työpaja
9.2.  - Modernin rekrytoinnin tehopäivä

 

Hankkeen toteutusaika1.1.2020 – 31.12.2021
Rahoittajat: Kymenlaakson liitto, Kouvolan kaupunki

 

Projektin rahoittajien logot.