Haemme projektipäällikköä/asiantuntijaa EAKR-hankkeeseen

Haemme projektipäällikköä/asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään Kansainvälisty ja Kasva digitaalisesti EAKR- hankkeeseen.

Kansainvälisty ja Kasva digitaalisesti -hankkeen päätavoitteena on aktivoida ensisijaisesti Kouvolan, mutta myös koko Kymenlaakson pk-yrityksiä löytämään koronasta elpymisen ja uuden kasvun eväitä kansainvälisiltä markkinoilta hyödyntämällä digitaalisia alustoja ja kumppanuuksia. Hanke kestää 1.8.2021 – 31.8.2023.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta. Tehtäviin kuuluu hankkeen toimenpiteiden toteuttaminen hyväksytyn projektisuunnitelman mukaisesti, projektin hallinnointi,  talouden seuranta ja raportointi. Tehtävät sisältävät projektiviestinnän tehtäviä sekä sidosryhmäyhteistyötä. Projektin tärkeänä kumppanina toimii Kymenlaakson kauppakamari.

Edellytämme hakijalta kokemusta kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä ymmärrystä digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämisestä. Etuna myös projektihallinnon osaaminen. Aktiivinen työskentely yritysten ja yhteistyökumppaneiden parissa edellyttää ulospäinsuuntautuneisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työtehtävien hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen ja kestää 31.8.2023 asti. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työhakemus palkkatoiveineen sekä CV pyydetään lähettämään 2.8.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen reetta.ikalainen@kinno.fi

Yhteyspäällikkö Aleksandra Turunen antaa tehtävästä lisätietoja maanantaina 12.7. klo 10-12, yhteystiedot alla.

Turunen Aleksandra

Yhteyspäällikkö
+358 20 615 8140
aleksandra.turunen@kinno.fi

Scroll to top